Thursday, November 24, 2011

پوستردوشنبه های اعتراض

Doshanbeh_neda_s

درهفته های خلوت سکوت،
دوشنبه ها را
ترانه بخوانیم....

دوشنبه هفتم آذر؛ روز ندا آقا سلطان

پوستردوشنبه های اعتراض
کاری از دوست سبز

پیشنهاد مصطفی تاج زاده برای نامگذاری اولین دوشنبه هرماه به اسم یکی از شهدای سبز
پیشنهاد می کنم هموطنان عزیز برای نشان دادن اعتراض خود به اقدام غیرقانونی حبس خانگی آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد و نیز محکومیت احکام غیرقانونی و غیرعادلانه علیه فعالان سیاسی... و اعلام همبستگی با همه زندانیان سیاسی و عقیدتی در کنار فعالیت های دیگر، اولین دوشنبه هر ماه را روزه بگیرند و یا دست به اعتصاب غذا بزنند. هنگام غروب نیز در هر محل و مرکز در دسترس، از خوابگاه ها و کوی دانشگاه تا مسجد و تکیه و رستوران و حتی در دفاتر و منازل دورهم جمع شوند و به تبادل اخبار و گفت و گو درباره اوضاع ایران و منطقه و جهان بپردازند.
اقتدارگراها از هیچ مسأله ای به اندازه اجتماعات مدنی و مسالمت آمیز منتقدان هراس ندارند.
دوشنبه هفتم آذرماه را که می تواند آغاز این حرکت اعتراضی، روزه یا اعتصاب غذای یک روزه، باشد، به نام «نداآقاسلطان» بخوانیم.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

گسترش آگاهی؛ استراتژی جنبش مدنی ایران که برشبکه های اجتماعی، اندیشه و نوآوری های مردم ایران تکیه دارد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هر ایرانی،  یک ستاد

هرایرانی، یک جنبش
-----------------------------------------------------------------------------
اطلاع رسانی کنید؛  رسانه شمایید



Saturday, November 19, 2011

نامه مهدی خزعلی به رهبری

نامه ای به رهبر جمهوری اسلامی

رهبر محترم جمهوری اسلامی ایران

باسلام؛ سال هاست می خواهم خطی بنویسم، شرایط مهیا نبود، اطراف شما را مداحان و ثناگویان و متملقان گرفته اند، چاپلوسی و دستبوسی و پابوسی بیداد می کند، یکی چفیه را به تبرک می برد، دیگری به عبای شما تبرک می جوید، جمعی بوسه بر جایگاه شما می زنند و جماعتی قدمگاه شما را مسح می کنند، تمسک به کلام شما ناسخ آیه و روایت است، غالیان شما را بالاتر از خدا می دانند، در این هیاهوی بازار آهنگران، که عمود خیمه را در کوره مدح و ثنا نهاده و هریک با تملق و چاپلوسی پتکی بر آن می کوبند، چه جای سخن نقاد است؟ این ها آنقدر می زنند تا عمود نازک و نازکتر شود، من می خواهم با نقد و نقادی عمود خیمه را چون پولاد آب دیده کنم! می خواهم با کلام تند و تیز نقاد آشنایتان سازم.

می گویند شهید رجایی مجلس " نِق" برپا می کرد تا در آن مجلس هر که می خواهد نق بزند و بر او خرده بگیرد، توصیه می کنم یک معاونت " نِق" یا  " نقد" تشکیل دهید، نقادی بی پروا و جسور بر آن بگمارید که مخالف شما باشد، به او اجازه دهید تا بدون رعایت آداب و بدون لکنت کلام، نقد های جامعه را برایتان بگوید.

می دانم، کسی زیر بار این مسئولیت نمی رود، شاید خیلی زود، زبان سرخ سر سبزش را به باد دهد،  اینجانب آماده ام تا بدون تعظیم و تکریم و کرنش، بدون خضوع و خشوع و رکوع و سجود، بدون عظمی و معظم، نق و نقدهای جامعه را جمع کنم و هفته ای یکبار با زبانی تند و تیز و برنده به عرض برسانم.

باور بفرمایید همه چاپلوسان و متملقان درگاه، از سخن تلخ و نقد در محضرتان هراس دارند، یکی از رؤسای قوا حرف دلش را به هاشمی می زد تا با شما در میان بگذارد، وقتی هاشمی به او می گوید: " چرا خودت نمی گویی؟ " جواب می دهد: " ما نمی توانیم سخن مخالف بر زبان آوریم، از ما تحمل نمی کنند! "

من پست و مقامی ندارم که نگرانش باشم، کیسه ای ندوخته ام که از پاره شدنش بهراسم، پس این فرصت را غنیمت بشمارید، بگذارید این نقاد هفته ای یکبار - به شیوه ای دیگر- دردهای جامعه را برایتان بازگو کند. حال مختارید پاسخ مرا حضوری دهید یا برای پنجمین بار راهی سلول انفرادی ام نمایید. والسلام

حسبنا الله و نعم الوکیل

دکتر مهدی خزعلی

1390/8/27

Wednesday, November 16, 2011

پیام تبریک آیت‌الله صانعی خطاب به مردم، موسوی،رهنورد و کروبی

"مشکلات کشور ناشی از قدرت افسارگسیخته‌ی ظالمان و اقتدارگرایان است"
پیام تبریک آیت‌الله صانعی خطاب به ملت بزرگ ایران، میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مهدی کروبی
آیت الله العظمی صانعی در پیامی به مناسبت عید غدیر خم، غدیر را عید عدالت، حریت، زهد و تقوا نامید و این عید را به ملت ایران و رهبران محصور جنبش سبز تبریک گفت و آزادی آنها و تمام نخبگان زندانی را که خواسته‌ای جز حفظ اسلام و حاکمیت واقعی مردم بر سرنوشت خویش ندارند، از خداوند مسئلت کرد.

به گزارش کلمه، این مرجع تقلید در پیام خود با تاکید بر اینکه هدف جامعه علوی، برقراری امنیت و عدالت همه جانبه برای تمامی افراد و گروهها با هر نوع اعتقاد مذهبی و سیاسی است، ایجاد فضای نقد نسبت به همه صاحبان قدرت بدون هیچگونه ترس و واهمه ای برای همه مردم بالخصوص در محیط های حوزوی و دانشگاهی را از دیگر اهداف الگوگیران از حکومت کوتاه علی (ع) ذکر کرد.

آیت الله صانعی با تاکید بر اینکه “ملت ایران تذکرات و نقدهای منصفانه نخبگان و اندیشمندان خود را که الهام گرفته از حاکمیت امیرالمؤمنین است هیچگاه فراموش نمی نماید” خاطرنشان کرد که ملت “مشکلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خود را ناشی از فرصت سوزی ها و قدرت افسار گسیخته و بی قید و بند افرادی می داند که خود را تابع هیچ ضابطه و معیار شرعی، عقلی و عرفی ندانسته و تنها تابع هواهای شیطانی، ظالمانه و اقتدارگرایانه خود می باشند.”

متن کامل پیام کوتاه و گویای این مرجع تقلید که در وب‌سایت دفتر ایشان منتشر شده، بدین شرح است:

 

باسمه تعالی

«اَلْحَمْدُ لِلّهِ الّذى جَعَلَنا مِنَ الْمُتَمَسِّکینَ بِوِلایَةِ اَمیرِ الْمُؤْمِنینَ وَالاْئِمَّةِ عَلَیْهِمُ السَّلامُ»

عید سعید غدیرخم عید حاکمیت و ولایت امام معصوم(علیه السلام)، عید عدالت، حریت، زهد و تقوی را به ملت بزرگ ایران و به مؤمن متعهد بزرگوار جناب آقای مهندس میرحسین موسوی(دام عزه) و همسر فاضله ایشان، و حضرت حجت الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ مهدی کروبی(دامت افاضاته) تبریک گفته و از خداوند قادر متعال می خواهم که مقدمات آزادی آنها و تمامی نخبگانی که خواسته ای جز حفظ اسلام، حاکمیت واقعی مردم بر سرنوشت خود که مورد تأکید امام امت (سلام الله علیه) بوده را نداشتند، فراهم آورد.

عید غدیر تجلّی ولایت و حاکمیت انسان کاملی است که با الگو گیری از حکومت کوتاه او می توان جامعه ای به وجود آورد که هدف اصلیش برقراری امنیت و عدالت همه جانبه برای تمامی افراد و گروه ها با هر نوع اعتقاد مذهبی و سیاسی و ایجاد فضای نقد نسبت به همه صاحبان قدرت بدون هیچگونه ترس و واهمه ای برای همه مردم بالخصوص در محیط های حوزوی و دانشگاهی باشد.

و باید توجه داشت ملت ایران تذکرات و نقدهای منصفانه نخبگان و اندیشمندان خود را که الهام گرفته از حاکمیت امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (علیه افضل صلوات المصلین) است را هیچگاه فراموش نمی نماید و مشکلات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی خود را ناشی از فرصت سوزی ها و قدرت افسار گسیخته و بی قید و بند افرادی می داند که خود را تابع هیچ ضابطه و معیار شرعی، عقلی و عرفی ندانسته و تنها تابع هواهای شیطانی، ظالمانه و اقتدارگرایانه خود می باشند.

در خاتمه در این روز بزرگ، که یکی از چهار روز افضل ایام سال است، از خداوند عزیز و حکیم سعادت و توفیق ملت شریف و فهیم ایران در دستیابی به اهداف بلند الهی و انسانی خویش را که همان عدل علوی است خواستارم.

۱۸ ذی الحجة ۱۴۳۲
۲۴ آبان۱۳۹۰
قم – یوسف صانعی

Friday, November 11, 2011

مجید دری،بیست و هشت ماه در زندان اما دریغ از یک ساعت مرخصی

Majid_dori8

 مجید دری،بیست و هشت ماه در زندان اما دریغ از یک ساعت مرخصی

 

مجید دری دانشجوی محروم از تحصیل دانشگاه علامه طباطبایی در حالی وارد بیست و نهمین ماه از دوران زندان خود می شود که تاکنون پیگیری های خانواده او برای مرخصی و انتقال وی از زندان بهبهان به زندان تهران بی نتیجه مانده است.

http://www.rahesabz.net/story/44866/

Tuesday, November 8, 2011

بازداشت آریا آرام‌نژاد، آهنگ‌ساز و خواننده جوان هوادار جنبش سبز

بازداشت آریا آرام‌نژاد، آهنگ‌ساز و خواننده جوان هوادار جنبش سبز
آریا آرام نژاد، آهنگ ساز و خواننده، توسط ماموران امنیتی بازداشت شد.

آنطور که فعالان جنبش سبز در بابل گزارش کرده‌اند، پنج مامور اداره اطلاعات استان مازندران امروز با ورود به منزل این هنرمند جوان هوادار جنبش سبز در بابل، او را بازداشت کرده‌اند. این در حالی است که او در همین روز برای برای پیگیری پرونده خود در مرحله تجدیدنظر، به شهر ساری و دادگاه استان مازندران مراجعه کرده و در زمان هجوم ماموران، تازه از ساری برگشته بود.

گزارش شده که دستگیری این فعال جنبش سبز با ضرب و شتم همراه بوده و ماموران در داخل منزل به آقای آرام نژاد دستبند زده اند. آنها همچنین ضمن تفتیش منزل، بخشی از دست نوشته های آریا و مدارک کاری و همچنین کامپیوتر شخصی او را نیز توقیف کرده و با خود برده‌اند.

آریا آرام نژاد، هنرمند جوان و آهنگ‌ساز نام‌آشنای هوادار جنبش سبز است که پس از عاشورای ۱۳۸۸ ترانه‌ای با عنوان «علی برخیز» منتشر کرد. او چندی بعد، در پی استقبال قابل توجه از این اثرش در فضای مجازی، در ۲۶ بهمن ماه ۱۳۸۸ توسط اداره اطلاعات بابل به اتهام اقدام علیه امنیت ملی دستگیر شد.

او پس از گذراندن نزدیک به ۵۰ روز انفرادی و زندان که تمام این مدت را در بند انفرادی زندانهای متی‌کلا شهرستان بابل و بازداشتگاه اداره اطلاعات شهرستان ساری سپری کرده بود، به قید وثیقه آزاد و در دادگاه انقلاب شهرستان بابل به نه ماه حبس تعزیری محکوم شد.

پرونده وی در دادگاه تجدید نظر در دست بررسی است و تا کنون نتیجه آن اعلام نشده است.

به جرس بروید، کیهان بخوانید...

306382_293401620683918_100000422484727_1019067_422227163_n

ا.ن.

379792_299003120128032_238504892844522_1146929_1173964970_n

دروغ بده !

Monday, November 7, 2011

دفتر رهبر ایران با تیم تخصصی 'ایرادات قانون اساسی' را بررسی می‌‌کند

دفتر رهبر ایران با تیم تخصصی 'ایرادات قانون اساسی' را بررسی می‌‌کند

خامنه ای

آیت الله خامنه ای اخیر احتمال تغییر نظام حکومتی در ایران را مطرح کرده است

محمد دهقان عضو هیات رئیسه مجلس ایران گفته است دفتر آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، در یک سال گذشته یک تیم تخصصی از حقوقدانان را مامور کرده تا "ایرادات قانون اساسی را که باید مورد بازنگری قرار گیرد مورد بررسی قرار دهند."

آقای دهقان در گفتگو با خبرگزاری فارس گفته است که سال گذشته این تیم تخصصی متشکل از حقوقدانان زیر نظر دفتر رهبری تشکیل شد و "اقدام به بررسی ده‌ها مورد از موارد قانون اساسی برای بازبینی و بازنگری کرد و یک سری از ایرادات را مشخص کردند."

این عضو هیات رئیسه مجلس اضافه کرده است که تیم کارشناسی زیر نظر دفتر رهبر روی "ایرادات قانون اساسی" کار و این ایرادات را مشخص کرد و "گزارش نتیجه بررسی های این تیم به دفتر ایشان تقدیم شد."

آقای دهقان گفته است که عضو این تیم بازبینی قانون اساسی نیست اما از آن اطلاع دارد.

تغییر قانون اساسی در اصل ۱۷۷ قانون اساسی پیش بینی شده اما به گفته آقای دهقان "در برخی موارد اصلا نمی توانیم به قانون اساسی ورود کرده و آن را تغییر دهیم مانند اسلامیت، جمهوریت نظام، دین و مذهب رسمی، ولایت فقیه و ابتنای اداره حکومت به آرای مردم که در قانون اساسی مشخص شده است."

بنابر اصل ۱۷۷ قانون اساسی که در سال ۱۳۶۸ و در زمان بازنگری قانون اساسی به این قانون اضافه شد، رهبر جمهوری اسلامی می تواند پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام، موارد اصلاح قانون اساسی را به شورای بازنگری قانون اساسی پیشنهاد کند.

بنابر این اصل، در شورای بازنگری قانون اساسی اعضای شورای نگهبان، روسای سه قوه، اعضای ثابت مجمع تشخیص مصلحت، پنج عضو از اعضای مجلس خبرگان رهبری، ده نفر به انتخاب رهبر، سه نفر از اعضای هیات وزیران، سه نفر از قوه قضائیه، ده نفر از نمایندگان مجلس و سه نفر از دانشگاهیان عضویت دارند.

بنابر این اصل، مصوبات شورای بازنگری "پس از تائید وامضای مقام رهبری باید از طریق مراجعه به آراء عمومی، به تصویب اکثریت مطلق شرکت کنندگان در همه پرسی برسد."

بحث تغییر ساختار سیاسی

انتخابات در ایران

عضو هیات رئیسه مجلس می گوید که یک تیم حقوقی، ایرادات قانون اساسی را بررسی کرده است

خبر تشکیل شورایی برای بازنگری قانون اساسی پس از آن انتشار می یابد که روز ۲۴ مهرماه، آیت الله خامنه ای در سخنانی در کرمانشاه با اشاره به حذف پست نخست‌وزیری از ساختار قوه مجریه ایران در ۲۲ سال پیش، تغییر مجدد ساختار حکومت جمهوری اسلامی را ممکن دانست.

رهبر جمهوری اسلامی گفت: "در شرایط فعلی، نظام سیاسی کشور ریاستی است و رئیس‌جمهور با انتخاب مستقیم مردم برگزیده می‌شود که شیوه خوب و مؤثری است؛ اما اگر روزی در آینده احتمالا دور، احساس شود که نظام پارلمانی برای انتخاب مسئولان قوه مجریه بهتر است، هیچ اشکالی در تغییر ساز و کار فعلی وجود ندارد."

پس از آن سخنان آیت الله خامنه ای، مقامات و رسانه های جمهوری اسلامی نظرات متفاوتی در این زمینه ابراز داشتند و آقای دهقان نیز هفته پیش این احتمال را مطرح کرد که ممکن است تا سال ۱۳۹۲ - دو سال دیگر - ساختار سیاسی کشور تغییر کند و انتخابات ریاست جمهوری آینده برگزار نشود.

دوره ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد، که در نتیجه انتخابات بحث برانگیز دهمین دوره ریاست جمهوری بار دیگر به این سمت انتخاب شد، دو سال دیگر پایان می یابد و در نظام سیاسی کنونی، باید انتخابات برای تعیین رئیس جمهوری بعدی برگزار شود.

آقای دهقان با تاکید بر این نکته که تغییر در قانون اساسی بستگی به نظر آیت الله خامنه ای دارد، گفته بود که بعد از انتخابات مجلس نهم در سال ۱۳۹۱، اگر رهبر جمهوری اسلامی ایران دستور بازنگری در قانون اساسی را بدهد، ممکن است بتوان با برگزاری همه پرسی "کار را تمام کرد."

مطابق اولین اصل قانون اساسی ایران، نظام حکومتی ایران "جمهوری اسلامی" است که بر همین مبنا، این کشور دارای "رئیس جمهوری" است.

بنابر اولین قانون اساسی جمهوری اسلامی که در سال ۱۳۵۸ به تصویب رسید، در حکومت ایران علاوه بر رئیس جمهور، وجود نخست وزیر نیز پیش بینی شده بود.

اما بروز اختلافات شدید میان میرحسین موسوی، نخست وزیر وقت و علی خامنه ای، رئیس جمهور وقت در زمان حیات آیت الله خمینی، عده ای از مسئولان ارشد جمهوری اسلامی را به این نتیجه رساند که وجود همزمان این دو اجرایی موجب ناهماهنگی در قوه مجریه است.

در پی درگذشت آیت الله خمینی و به قدرت رسیدن آیت الله خامنه ای، قانون اساسی ایران در سال ۱۳۶۸ مورد بازنگری قرار گرفت و پست نخست وزیری از ساختار حکومتی ایران حذف شد.

آقای دهقان می گوید که الان ایران "نه دارای نظام پارلمانی و نه نظام ریاستی است، ما یک نظام نیمه پارلمانی و نیمه ریاست با تفوق پارلمان داریم."

به گفته وی یکی از شاخص های نظام ریاستی این است که رئیس جمهور "حتی می تواند مجلس را منحل کند اما در کشور ما رئیس جمهور رئیس الوزرا است، رئیس حکومت ولی فقیه است، در نظام ریاستی حرف آخر را رئیس جمهور می زند و نیروهای مسلح در اختیار رئیس جمهور است و رئیس جمهور در برابر پارلمان پاسخگو نیست و حتی می تواند قانون پارلمان را وتو کند. اما ما نظام ریاستی به این معنا نداریم."

این عضو هیات رئیسه مجلس تاکید کرده که "پارلمان فعلی ظرفیت آن را که از درونش رئیس قوه مجریه بیرون بیاید ندارد و باید آن را اصلاح کنیم."

به گفته وی، بدون "تحزب نمی توانیم یک پارلمان کارآمد داشته باشیم که بتوان از درون آن قوه مجریه را بیرون آورد."

Friday, November 4, 2011

نیروی انتظامی: جمع آوری ماهواره ها سبب محبوبیت بیشتر میشود

معاونت فرماندهی نیروی انتظامی: جمع آوری ماهواره ها سبب محبوبیت بیشتر نیروی انتظامی می شود

معاونت فرماندهی نیروی انتظامی: جمع آوری ماهواره ها سبب محبوبیت بیشتر نیروی انتظامی می شود

جـــرس: معاونت فرماندهی کل نیروی انتظامی می گوید: پلیس سوسول و پلیس مکش مرگ ما، به درد ما نمی‌خورد، کار پلیس ایجاد امنیت در جامعه است و آنچه را که قانون به پلیس ابلاغ کرده باید به بهترین نحو اجرا کند. "

این مقام انتظامی همچنین خبر توقف طرح جمع‌آوری ماهواره‌ها را شایعه خواند و با انتقاد از منتقدان طرح جمع آوری ماهواره ها، مدعی شد: "این اقدام پلیس اصلا باعث مخدوش شدن چهره پلیس نشده و حتی باعث محبوبیت بیشتر نیروی انتظامی در جامعه می شود."


به گزارش پارس توریسم پاسدار بهمن کارگر، معاون اجتماعی ناجا در حاشیه هجدهمین نمایشگاه خبرگزاری‌ها و مطبوعات در پاسخ به سؤال خبرنگاری در مورد سفارش مقامات به پلیس مبنی بر ارائه مدلی برای رحمت و اقتدار گفت: برای رسیدن به این شاخص‌ها هنوز راه باقی است، انشاءالله روزی برسد که پلیس هم اقتدار و هم عطوفت داشته باشد.

وی با بیان اینکه استانداردسازی رفتار پلیس و حضور مسولان انتظامی در عرصه‌های اجتماعی از جمله اقدامات ما برای رسیدن به شاخص‌های مورد نظر مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: تا چند سال پیش خبرنگاران حق حضور در سازمان وظیفه عمومی را نداشتند در صورتی که هم‌اکنون به راحتی در این حوزه حاضر شده و حتی فرمانده نیروی انتظامی را مورد انتقاد و اعتراض قرار می‌دهند که همه اینها بیانگر حرکت درست نیروی انتظامی به سمت اقتدار همراه با عطوفت و مهربانی است.

معاون اجتماعی ناجا با انتقاد از کسانی که اقتدار و قانون گرایی پلیس را نشانه خشونت می خوانند، گفت: پلیس، سوسول و پلیس مکش مرگ ما، به درد ما نمی‌خورد، کار پلیس ایجاد امنیت در جامعه است و آنچه را که قانون به پلیس ابلاغ کرده باید به بهترین نحو اجرا کند.

سردار کارگر با رد شایعاتی که درباره توقف طرح جمع‌آوری ماهواره‌ها و ارایه طرح جدید از سوی وزارت ارشاد سازمان صدا و سیما مطرح می شود، تصریح کرد: این خبر کذب است.

معاون اجتماعی ناجا با انتقاد از منتقدان طرح جمع آوری ماهواره ها، خاطرنشان کرد: این اقدام پلیس اصلا باعث مخدوش شدن چهره پلیس نشده و حتی باعث محبوبیت بیشتر نیروی انتظامی در جامعه می شود.

وی با القای نگاهی منفی نسبت به ماهواره ، اظهار عقیده کرد ماهواره ها کم از مواد مخدر ندارند و طرح جمع‌آوری ماهواره نیز همچنان ادامه دارد، هیچ خشونتی هم در کار نیروی انتظامی وجود ندارد. هر چیزی را که قانون باشد ما اجرا می‌کنیم در خصوص عدم جمع‌آوری ماهواره‌ها نیز با نمایندگان مجلس صحبت کنید.


چندی پیش نیز، فرمانده کل نیروی انتظامی، در ادامۀ حملات خود به برنامه ها و شبکه های ماهواره ای، "ترویج‌ بی بند و باری و بی حیایی" را، از "آثار مخرب شبکه‌های ماهواره‌ای" دانسته و از کم‌کاری دستگاه‌های فرهنگی کشور در این زمینه به شدت انتقاد کرده بود.


همچنین بوتراب بهرامی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی نیز، مدعی شده بود: "نظرسنجی های صورت گرفته نشان می دهد اکثر مردم از جمع‌آوری آنتن‌های ماهواره راضی هستند و اظهار خوشحالی می‌کنند."


این مقام انتصابی و روحانی مستقر در نیروی انتظامی، اعلام نکرد مردمی که از جمع‌آوری ماهواره‌های منازل و حریم خصوصی خود – به زعم و ادعای وی- ابراز شادمانی و رضایت کرده اند می‌کنند، چرا پیش تر اقدام به نصب آن کرده بودند.

افشای علت مرگ مشکوک دختر نماینده مجلس ششم

افشای علت مرگ مشکوک فاطمه باقریان نژاد، دختر نماینده اصلاح طلب مجلس ششم

افشای علت مرگ مشکوک فاطمه باقریان نژاد، دختر نماینده اصلاح طلب مجلس ششم

جـــرس: با گذشت چندین ماه از درگذشت مشکوک فاطمه باقریان نژاد، دختر نماینده اصلاح طلب مجالس سوم و ششم، و درحالیکه مراجع رسمی علت فوت وی را کماکان شفاف اعلام نکرده اند، برخی اسناد و مدارک نشان دهندۀ مسمومیت آن مرحوم از طریق خوراندن قرص برنج است.


در همین زمینه، تارنمای ندای سبز آزادی بر اساس اسناد و مدارک رسیده اعلام کرده است که علت مرگ مشکوک فاطمه باقریان نژاد، دختر نماینده مردم کازرون در مجالس سوم و ششم، قتل بر اثر مسمومیت ناشی از "خوراندن قرص برنج" به وی بوده است.


اسناد کالبد شکافی
بر اساس گزارش کالبد شکافی پزشکی قانونی و محتویات پرونده قتل فاطمه باقریان نژاد، قتل دختر نماینده پیشین مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی با خوراندن قرص برنج به او ، پس از ضرب و شتم وی اتفاق افتاده است.

 

 پس از گذشت بیش از چهل روز از زمان قتل دختر این نماینده پیشین مجلس، خانواده وی هیچ پاسخی از مراجع و مقامات قضایی و نیروی انتظامی درباره عاملین این جنایت، دریافت نکرده اند.


جنازه خانم فاطمه باقری‌نژادیان‌فرد، بنا به شواهد موجود، در هشتمین روز مردادماه سال جاری، یک روز پس از تشییع جنازه عزت الله سحابی، در اطراف شهر ری پیدا شد.


شواهد موجود نشان می دهد که خانم باقری نژادیان قصد شرکت در مراسم تشییع دبیر کل ائتلاف نیروهای ملی مذهبی را داشته که در بین راه توسط افرادی که هنوز هویت آنان مشخص نیست ربوده شده است.


آثار ضرب و شتم
بر اساس گزارش پزشکی قانونی کهریزک در همان زمان آثار ضرب و شتم بر روی بدن تنها دختر نماینده پیشین کازرون در مجلس مشهود بوده است که در گزارش اخیر از کالبد شکافی این بخش از پرونده حذف گردیده.
در همان زمان بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس ایران طی نامه‌ای به همراه تعدادی از نمایندگان اصلاح‌طلب پیشین مجلس ایران به رهبر جمهوری اسلامی، محمود احمدی‌نژاد و صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه و علی لاریجانی، رئیس مجلس از قتل فاطمه باقری‌نژادیان‌فرد، ابراز تأسف و نگرانی کردند و خواستار رسیدگی به این موضوع شدند که البته هنوز هیچ پاسخی از طرف روسای قوای مقننه و مجریه و دیگر مقامات عالی نظام به این درخواست داده نشده است.


در متن این نامه آمده بود "فاجعۀ جانگداز و جنایت هولناک قتل فاطمه باقری نژادیان فرد، دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه علم صنعت و فرزند دلبند برادرمان محمدباقر باقری نژادیان فرد، نماینده ادوار مجلس، که در روز پنجشنبه ششم امرداد ماه رخ داد، زنگ خطر و هشدار بزرگی است برای مسئولان کشور، که هر چه زودتر برای جلوگیری از سیر صعودی و افزایش جرم و جنایت و ناامنی در کشور عزیزمان فکری کنند و کاری شایسته انجام دهند."


این گروه از نمایندگان ادوار مجلس، با اشاره و رویکرد به حوادث چند سال اخیر در کشور، خاطرنشان کرده اند "این جنایت وحشتناک، نه اولین و نه آخرین خواهد بود، بلکه نشان از افزایش فقر، نا امنی، جرم و جنایت در کشور دارد، که برای تمامی فرزندان انقلاب جای نگرانی دارد."


یکی از همراهان سبز
محمدباقر باقری‌نژادیان‌فرد در هنگام انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۸۸ از هواداران میرحسین موسوی بود و در تجمعات پس از انتخابات برای اعتراض به تقلبات گسترده رخ داده در اعلام نتایج حضور داشت.


این نماینده اصلاح طلب مجالس سوم و ششم همان زمان به یک تارنمای محلی در شهرستان کازرون گفته بود که دخترش ساعت هفت صبح روز پنج‌شنبه ششم مرداد ۱۳۹۰ به قصد هواخوری از منزل خارج شده و پس از ۲۴ ساعت که خانواده وی در جستجوی دختر ۲۸ ساله خود بودند، جسد او حدود ساعت هفت صبح جمعه هفتم مرداد در کوه‌های اطراف شهر ری پیدا شده است.


این سامانه خبری همچنین اعلام کرده است که درباره قتل مرحوم باقری نژادیان، مدارک و مستندات قابل توجهی در اختیار قرار دارد که در صورت عدم توجه مسئولین مربوطه بزودی منتشر خواهد شد.

--
Sabz Challenger

۲۰ کشور جشنواره «سینما حقیقت» را تحریم کردند

۲۰ کشور جشنواره «سینما حقیقت» را تحریم کردند
در اعتراض به بدرفتاری جمهوری اسلامی با هنرمندان
 جـــرس: به گزارش منابع خبری، تولیدکنندگان و دست اندرکاران ۲۰ فیلم سینمایی، در اعتراض به بدرفتاری جمهوری اسلامی با فیلمسازان ایرانی از حضور در فستیوال فیلم مستند تهران موسوم به جشنواره «حقیقت» خودداری کرده اند.
به گزارش ندای سبز آزادی، این فیلم سازان و سینماگران، با اعلام خبر فوق گفته اند تا امروز ۲۰ فیلمساز از ۳۶ فیلمساز خارجی فیلمهایشان را از این جشنواره پس گرفته اند.
به گفته این منابع خبری این تعداد در روزهای آینده به احتمال زیاد بیشتر هم خواهد شد
مایکل مور از مستند سازان مطرح سینمای جهان نیز که قرار بود، در این جشنواره شرکت کند، از حضور در این جشنواره سر باز زده است.
پنجـمین دورۀ جـشنواره بین المللی فیـلم مستنــد ایـران که به جشنواره "سینما حقیقت" معروف است، از ۱۶ تا ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۰ در تهران با شــعار «بر مدار حقیقت» برگزار می شود.
بنا به اعلام دست اندرکاران این جشنواره قرار بود همچــون سالهای گذشته در این دوره نیز مستـندسازان برجــسته جـهانی در این جشنواره شرکت کنند که با وضعیت موجود احتمالاً تعداد شرکت کنندگان خارجی به کمتر از تعداد انگشتان یک دست برسد.
جمهوری اسلامی طی دو سال گذشته از سوی مجامع مهم هنری جهان متهم به بد رفتاری با فیلمسازان و هنرمندان سینما شده است.
پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری تعداد زیادی از هنرمندان سینمای ایران یا دستگیر شدند و یا تحت بازجویی های شدید قرار گرفتند.
محمد نوری زاد کارگردان و مستند ساز پیشتر حامی حکومت، از جمله نخستین هنرمندانی بود که به جرم نوشتن نامه اعتراضی به رهبر جمهوری اسلامی درباره سرکوب شدید معترضان به نتیجه انتخابات مدت مدیدی را در زندان اوین گذراند و با شکنجه های سنگینی از سوی ماموران حکومتی روبرو شد.
جعفر پناهی یکی از معروفترین کارگردانان ایرانی در جهان دو سال پیش از این به جرم آنکه قصد ساختن فیلمی درباره سرکوب خونبار معترضان به نتیجه انتخابات دستگیر و روانه زندان شده بود.
بنا به حکم دادگاه تجدید نظر، پناهی ضمن گذراندن شش سال زندان، برای مدت بیست سال از ساختن فیلم سینمایی و فعالیتهای سینمایی محروم شده است.
حکم آقای پناهی همزمان با اعلام یکسال زندان برای محمد رسول اف کارگردان مستند ساز سینمای ایران صادر شد.
این همه در حالی رخ می دهد که در شهریور ماه گذشته شش نفر از مستند سازان ایرانی به جرم همکاری با بخش فارسی رادیو تلویزیون بی بی سی دستگیر و روانه زندان شدند.
هفته گذشته نیز مرضیه وفامهر که از تابستان گذشته به جرم بازی در فیلم " تهران من حراج " دستگیر و روانه زندان شده بود، از زندان با قید وثیقه آزاد شد.
رامین پرچمی از دیگر هنرپیشه گان عرصه سینمایی است که در بیست و پنجمین روز بهمن ماه سال گذشته در جریان اعتراضات مردمی بر علیه حکومت جمهوری اسلامی دستگیر و روانه زندان شده است.
این همه در حالی اتفاق می افتد که تعداد زیادی از فیلمسازان ایرانی یا ممنوع الخروج هستند و یا امکان فعالیت هنری در داخل کشور را ندارند.

کوتاه از ایران

سفارت جمهوری اسلامی در ترکیه، اظهارات  منتسب به صالحی را تکذیب کرد

جـــرس: در پی انتشار سخنان وزیر خارجه جمهوری اسلامی که در گفتگو با روزنامه انگلیسی زبان حریت، چاپ ترکیه، اعلام کرده بود که "ایران همواره آماده جنگ است"، سفارت جمهوری اسلامی در آنکارا این خبر را تکذیب کرد.

به گزارش «حریت»، علی اکبر صالحی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی، در جریان سفر خود به استانبول، طی گفت‌وگویی با نسخه انگلیسی این روزنامه گفته بود که "جمهوری اسلامی به هرگونه تعرض اسرائیل به شدت جواب خواهد داد، چرا که از سالهای دور با این تهدیدات اسرائیل آشناست و ما برای جنگ آماده هستیم".

در پی انتشار این اظهارات و آغاز جنجال در رسانه ها و محافل اسرائیلی و غرب، سفارت جمهوری اسلامی در ترکیه، مطالب منتشره در روزنامه حریت را تکذیب كرد.

به گزارش ایسنا، در اطلاعیه منتشره توسط سفارت جمهوری اسلامی در ترکیه آمده است: "سفارت جمهوری اسلامی در آنکارا، ضمن تکذیب اظهارات منتسب به وزیر امور خارجه مندرج در روزنامه حریت دیلی‌نیوز مورخ سوم نوامبر را تکذیب می کند و یادآور می سازد: جمهوری اسلامی ایران در طول تاریخ خود آغاز کننده هیچ جنگی نبوده، ولی در مقام دفاع که حق طبیعی و مشروع هر ملت و کشوری است، همواره آمادگی دفاعی خود را حفظ کرده است. اظهارات وزیر خارجه نیز مبین سیاست فوق بوده است. خبرنگار روزنامه مذکور، برداشت خود را از اعلام این سیاست اصولی و پایدار جمهوری اسلامی توسط وزیر در جریان مصاحبه با ایشان با تیتر نامناسب و با هدف مربوط كردن آن با فضاسازی رسانه‌های صهیونیستی منتشر كرده است، که بدین‌وسیله ضمن اظهار تاسف، انتساب آن را به وزیر امور خارجه تكذیب می‌كند."

مجادله کوتاه احمدی نژاد و علی لاریجانی
http://www.lenziran.com/2011/11/01/ahmadinejad-and-larijani-mock-during-impeachment-of-minister-of-commerce-in-majlis/


درخواست برای آموزش زبان کردی در دانشگاه کردستان
یک نماینده مجلس ایران خواهان اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی برای آموزش زبان کردی در دانشگاه کردستان شده است. امین شعبانی، نماینده سنندج در مجلس شورای اسلامی، گفته است که پیش از این، شورای عالی انقلاب فرهنگی اجازه داده بود که هر سال ۲ واحد زبان کردی برای دانشجویان دانشگاه کردستان به صورت اختیاری ارائه شود، ولی این مصوبه با مخالفت رئیس دانشگاه روبه‌رو شده است. او از وزیر علوم ایران خواسته است تا برای اجرای این ماده قانونی، وارد عمل شود.

یزدی به رهبر حزب پیروز تونس: اشتباهات ایران را تکرار نکنید
ابراهیم یزدی، دبیر کل نهضت آزادی در نامه‌ای به راشد الغنوشی، رهبر حزب نهضت اسلامی تونس، از او خواست تا بعد از پیروزی حزبش در انتخابات، اشتباهات ایران و الجزایر را تکرار نکند. ابراهیم یزدی در این نامه که یکشنبه، هشتم آبان‌ماه در سایت‌های مخالف دولت ایران منتشر شده با اشاره به پیروزی حزب النهضه در اولین انتخابات بعد از سقوط حکومت دیکتاوری بن علی ابراز امیدواری کرده است که این حزب بعد از پیروزی در انتخابات الگویی باشد برای به‌رسمیت شناختن حقوق مخالفان و دگراندیشان. دبیر کل نهضت آزادی ایران بدون اشاره مستقیم به اتفاقات بعد از انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ در ایران به راشد الغنوشی توصیه کرده است روشی در پیش بگیرد تا انقلاب این کشور به سرنوشت انقلاب ایران دچار نشود. به زعم دبیر کل نهضت آزادی، هر چند مسلمانان مستبدین را سرنگون می‌کنند اما به دلیل نهادینه بودن فرهنگ استبداد تنها شاهد «جایگزین‌های جدید» می‌شوند. او تجربه انقلاب ایران را شاهد مثال خود آورده و نوشته است که هر چند حکومت شاهنشاهی و شاه در ایران سرنگون شد اما فراموش کردیم که به درمان منش و شخصیت شاه درون خویش بپردازیم. به گفته آقای یزدی، بی‌توجهی به این موضوع باعث می‌‌شود که این «حلقه منحوسه» همچنان پابرجا بماند. بر اساس تحلیل این فعال سیاسی، استبداد تنها در ساختار سیاسی خلاصه نمی‌شود و ابعاد فرهنگی متناسب با ساختار سیاسی خود را دارد. آقای یزدی در ادامه نامه خود نوشته است که مشکل مسلمانان را باید در آنجایی دید که استبداد برای آنان به مثابه یک فرهنگ شده است و شخصیت افراد بر اساس آن شکل گرفته است. او همچنین در این باره کشور الجزایر را که در همسایگی تونس قرار دارد و سال‌های درازی است که آتش اختلاف و درگیری‌های مسلحانه گروه‌های مختلف اسلامگرا در آن شعله می‌کشد، مثال زده است. آقای یزدی با مخاطب قرار دادن رهبر حزب پیروز در انتخابات تونس نوشته است که بعد از پیشگامی تونس در آغاز بهار عربی حالا این انتظار وجود دارد که این کشور در برقراری و ایجاد دموکراسی هم پیش قدم باشد. او حالا که حزب نهضت اسلامی تونس در اولین انتخابات بعد از فروپاشی حکومت استبدادی به پیروزی رسیده، مسئولیت زیادی را برای این حزب درنظر گرفته است، چرا که برعهده آنهاست تا نمونه‌ای باشند از سعه صدر و به‌رسمیت شناختن حقوق دگراندیشان. ابراهیم یزدی با این حال ابراز نگرنی کرده که این انقلاب و پیروزی در آینده دستخوش حوادث ناگوار باشد. او دلیل این نگرانی را به تجربه‌های ناکام در کشورهای مسلمان مربوط دانست. آقای یزدی که چند دهه مبارزه سیاسی در قبل و بعد از انقلاب را در کارنامه دارد به راشد الغنوشی یادآور شد: ما مسلمانان به دلیل کم تجربه بودن در زمینه برقراری دموکراسی علی رغم موفقیت در سرنگونی دیکتاتورها قادر به کنار گذاشتن «استبداد» به عنوان شیوه‌ای از زندگی خود نیستیم. آقای یزدی به راشد الغنوشی توصیه کرد با پذیرش و احترام به چند اصل از جمله تنوع، تکثر، تساهل، تسامح، سازگاری و همگرائی در میان کنشگرایان صحنه سیاست شاهد تشکیل جامعه‌ای ورای وابستگی‌های فکری و دینی، نژادی و جنسیتی در تونس باشند. راشد الغنوشی، دبیر كل و بنیانگذار حزب اسلامی النهضه است که در اولین انتخابات آزادی که از زمان سرنگونی رژیم دیکتاتوری زین‌العابدین بن‌علی در تونس برگزار شد، ۹۰ کرسی از مجموع  ۲۱۷ کرسی مجلسس موسسان، یعنی ۴۱ درصد کرسی‌ها را به خود اختصاص داد. او در اولین کنفرانس مطبوعاتی پس از پیروزی حزبش اعلام کرد که الگوی اخلاقی اسلامی را به جامعه تونس تحمیل نخواهد کرد. ابراهیم یزدی یکی از قدیمی‌ترین فعالان سیاسی در ایران است که پس از پیروزی انقلاب ۱۳۵۷ ایران، به همراه آیت‌الله خمینی به ایران بازگشت و بعد از عضویت در شورای انقلاب مدتی به عنوان وزیر امور خارجه دولت موقت انقلاب به فعالیت پرداخت. آقای یزدی بعد از استعفای مهدی بازرگان از دولت کناره گیری کرد. او همچنین در دور اول انتخابات به وکالت مجلس انتخاب شد. اما در بیش از دو دهه بعد از آن برای حضور در تمام انتخابات رد صلاحیت شده است. حکومت ایران فعالیت نهضت آزادی را غیر قانونی می‌داند. ابراهیم یزدی در این مدت و بعد از اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ در ایران بارها بازداشت و زندانی شد.ابراهیم یزدی تجربه انقلاب ایران را شاهد مثال خود آورده و نوشته است: هر چند ما حکومت شاهنشاهی و شاه را در ایران سرنگون کردیم اما فراموش کردیم که به درمان منش و شخصیت شاه درون خویش بپردازیم.

دانشجوی رشته پرستاری خوابگاه ایرانشهر در گذشت
محمد جفاله، دانشجوی ترم سوم رشته پرستاری در دانشکده پرستاری و مامایی ایرانشهر، شب گذشته به دلیل برق گرفتگی توسط کولر آبی، در گذشت. به گزارش دانشجونیوز، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام نمود که محمد علی رضایی رییس دانشکده پرستاری و مامایی ایرانشهر، علت اصلی حادثه را بی احتیاطی دانشجو در تماس با کولر آبی عنوان کرده است: “بی احتیاطی دانشجو در تماس با وسیله برقی به هنگام روشن بودن، موجب بروز این حادثه شده است.” رضایی در ادامه می افزاید: “تمام وسائل برقی خوابگاه همزمان با شروع سال تحصیلی کنترل و از صحت عملکرد آنها اطمینان حاصل شده است و بروز هرگونه مشکل در عملکرد این دستگاه ها قبل از موعد کنترل بعدی باید توسط دانشجویان ساکن در خوابگاه به سرپرستی گزارش شود.” مسئولان دانشگاه در حالی بی احتیاطی دانشجوی متوفی را عامل اصلی این حادثه معرفی می کنند، که در حادثه تلخ درگذشت آمنه زنگنه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، بر اثر استشمام گازهای سمی، نیز مسئولان از پذیرش مسئولیت فاجعه رخ داده سر باز زده و حتی شائبه خودکشی این دانشجوی دختر را مطرح کرده بودند. اظهارات رییس دانشکده پرستاری در حالی بیان می شود که مشخص نیست چگونه و به چه علت تماس با اتصالات برقی کولر آبی منجر به درگذشت مرحوم محمد جفاله شده است. دکتر امیریان رییس بیمارستان خاتم الانبیاء ایرانشهر نیز در همین زمینه گفت: “مرحوم محمد جفاله پس از انتقال توسط مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی به این بیمارستان، به مدت ۴۵ دقیقه مورد احیاء قلبی – ریوی قرار گرفت که متاسفانه موفقیت آمیز نبود.” این رویداد، دومین حادثه تلخی است که در کمتر از یک ماه گذشته در خوابگاه های دانشجویی، به دلیل کمبود امکانات و عدم امنیت کافی، منجر به کشته شدن دانشجویان می شود.

محکومیت ایران در کمیته حقوق بشر سازمان ملل
کمیته حقوق بشر سازمان ملل، ایران را به پیگرد سیستماتیک مخالفان سیاسی، اقلیت‌های مذهبی و دگرباشان جنسی متهم کرده است. این کمیته می‌گوید که شکنجه، اعدام در ملاء عام و سنگسار اموری معمول در جمهوری اسلامی شده‌اند. کمیته حقوق بشر سازمان ملل در روز پنجشنبه سوم نوامبر، از نقض آشکار حقوق بشر در ایران انتقاد کرده است. این کمیته هم‌چنین از دولت ایران خواسته که به تعهدات خود در رعایت موازین حقوق بشر عمل کند و به مسئولیت خود در قبال پیگرد و اعمال فشار بر مخالفان واقف باشد. به گزارش دویچه وله وظیفه کمیته حقوق بشر سازمان ملل، بررسی منظم و دقیق شرایط حقوق بشر در کشورهایی است که پیمان‌های بین‌المللی حقوق سیاسی و شهروندی را امضا‌ء کرده‌اند. ایران از سال ۱۹۷۵ به کنوانسیون جهانی حقوق بشر پیوسته است. کمیته یاد شده در ژنو، اعلام کرده که روزانه بسیار افراد در ایران اعدام می‌شوند و شمار محکومان به اعدام در سال گذشته رو به فزونی بوده است. این کمیته تاکید کرده که ابهامات بسیاری در احکام اعدام صادره در ایران به چشم می‌خورند. مقامات ایرانی می‌گویند که سوداگران مواد مخدر و جنایتکاران را اعدام می‌کنند در حالی‌که برخی از به دار آویخته شدگان، عضو اپوزیسیون هستند. طبق برآورد سازمان عفو بین‌الملل (امنستی اینترنشنال)، دستکم ۵۰۰ نفر در سال ۲۰۱۰ در ایران اعدام شده‌اند. کمیته حقوق بشر سازمان ملل هم‌چنین  آزار و شکنجه مداوم زندانیان در ایران را محکوم کرده و یادآور شده که در بسیاری موارد، این شکنجه‌ها به مرگ زندانی انجامیده‌اند.

پیگرد اقلیت‌های مذهبی
این کمیته از تبعیض دینی در جمهوری اسلامی و پیگرد مستمر اقلیت‌های مذهبی چون نوکیشان مسیحی نیز انتقاد کرده و با اشاره به ممنوعیت آیین‌های عبادی نزد این گروه و مجازات مسلمانانی که به دین مسیح گرویده‌اند، تهدید به اعدام آنها را نگران‌کننده و بیم‌آور خوانده است.

آزار و تعقیب دگرباشان جنسی
کمیته یاد شده از رفتار دولت جمهوری اسلامی با هم‌جنس‌خواهان نیز انتقاد جدی کرده و افزوده که زنان و مردان هم‌جنس‌گرای ایرانی در معرض خطر اعدام قرار دارند. قتل زنان به دست همسران خود در سایه قوانین ایران و به بهانه خیانت در پیمان زناشویی نیز از سوی این کمیته محکوم شده است. طبق قوانین ایران، کشتن زن “خیانتکار” توسط شوهر، دفاع از ناموس تلقی می‌شود و مجازاتی در بر ندارد.


سفیر سوئیس بعنوان حافظ منافع آمریکا، به وزارت خارجه جمهوری اسلامی احضار شد
جـــرس: در ادامه واکنش های مقامات جمهوری اسلامی به بحث های مطروحه در کنگره آمریکا پیرامون برخورد با برخی فرماندهان سپاه پاسداران، سفیر سوییس به‌عنوان حافظ منافع آمریكا در تهران به وزارت امور خارجه احضار و با تسلیم یادداشتی مراتب اعتراض جمهوری اسلامی به نامبرده ابلاغ شد.به گزارش ایسنا، در پی تشكیل جلسه بررسی موضوع برخورد با برخی فرماندهان سپاه پاسداران – بویژه نیروی قدس- در مجلس نمایندگان آمریكا، آگوستی سفیر سوییس به‌ عنوان حافظ منافع آمریكا در تهران به وزارت امور خارجه احضار گردید و با تسلیم یادداشتی، مراتب اعتراض جمهوری اسلامی نسبت به تداوم سیاست دولت آمریكا در قابل ایران به نامبرده ابلاغ شد. بر اساس این گزارش، رییس دفتر آمریكای شمالی وزارت امور خارجه در دیدار سفیر سوییس تاكید كرد برگزاری چنین جلسه‌ای و سكوت سوال برانگیز دولت آمریكا در قبال آن، در تعارض با تعهدات حقوقی واشنگتن در ضمینه مبارزه با تروریسم است. این مقام دیپلماتیک جمهوری اسلامی تاكید كرد كه با توجه به تهدیدات انجام شده علیه مقامات رسمی جمهوری اسلامی در این جلسه، مسوولیت هر گونه اقدام تروریستی علیه مقامات ایرانی متوجه دولت آمریكا خواهد بود. آگوستی ـ سفیر سوییس در تهران ـ نیز با استماع مواضع دولت جمهوری اسلامی تاكید كرد فورا مراتب را به واشنگتن منعكس و هرگونه نتیجه دریافتی را به وزارت امور خارجه اعلام خواهد كرد. همزمان و در ادامه واکنش ها نسبت به مباحث مطروحه در کنگره آمریکا، رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوای جمهوری اسلامی نیز، این اظهارات را نشانه قرار گرفتن آمریکا در شرایط اضطراری دانست. به گزارش فارس، پاسدار محمد شیرازی درخصوص اظهارات اخیر برخی مقامات آمریکایی مبنی بر برخورد قهرآمیز با برخی فرماندهان سپاه، اظهار داشت: اینها موضع‌گیری جدیدی نیست و حالا اگر روی یک مطلبی دست می‌گذارند نشانه این نیست که بخواهند کار خاصی انجام بدهند. وی افزود: البته نظر اینها همیشه مخالفت با انقلاب و پیشرفت کشور و عناصر مؤثر در انقلاب بوده و هست و مخالفت با آن چیز جدیدی نیست و امروز شرایط داخلی و مشکلات دولت آمریکا نشان می دهد آنها در شرایط اضطرار بسر می‌برند، هر روز یک شعار می‌دهند و یک حرفی مطرح می کنند و آن حرف را هم در بُعد سیاسی زدند. رئیس دفتر نظامی رهبری، در پایان گفت: سپاه پاسداران از روز اول آماده بوده و پای کار است و مشکلی ندارد. طی روزهای اخیر، در ادامۀ واکنش های مقامات و نهادهای جمهوری اسلامی به اتهامات تروریستی وارده به نیروی قدس سپاه پاسداران از سوی ایالات متحده، ۲۴۰ تن از نمایندگان مجلس، روز چهارشنبه از سپاه پاسداران و واحد برون مرزی آن (نیروی قدس) اعلام حمایت کرده و بیانیه ای در این خصوص صادر کردند.

عضو ربوده شدۀ سازمان مجاهدین انقلاب در بند ۲۰۹ زندان اوین نگهداری می شود
جــــرس: در حالیکه طی هفته های اخیر از وضعیتِ حسن فائزی، عضو ربوده شدۀ سازمان مجاهدین انقلاب خبری در دست نبود، منابع خبری اعلام کرده اند که این مقام وزارت کشور دولت اصلاحات، در اختیار وزارت اطلاعات و در بند ۲۰۹ زندان اوین محبوس است. به گزارش تارنمای «کلمه»، از این فعال سیاسی در یکماه گذشته هیچ خبری در دست نبود اما خبر رسیده است که وی در سلول انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین نگهداری و در اختیار وزارت اطلاعات است. بر اساس گزارش ها، فائزی کارمند وزارت کشور است و حدود یک ماه پیش در منزل خود در تهران ربوده شد. تا کنون هیچ یک از نهادهای امنیتی مسولیت بازداشت وی را نمی پذیرفتند اما بر اساس این گزارش مشخص شد که فائزی توسط وزارت اطلاعات بازداشت شده است. جمهوری اسلامی جزو معدود کشورهای جهان است که بازداشت های رسمی و قضایی مخالفان را نیز به شیوه آدم ربایی انجام می دهد و برای مدت ها خانواده دستگیر شدگان را در نگرانی و بی خبری باقی می گذارد. متهمان در ایران همچنین از حق مشورت با وکیل در دوران بازجویی محرومند.

برگزاری دو تجمع و کنفرانس توسط فعالان ایرانی مقیم بریتانیا و ایتالیا
جـــرس: گروهی از فعالان ایرانی حامی جنبش سبز مقیم بریتانیا، روز جمعه سیزدهم آبان ماه، در اعتراض به تداوم نقض حقوق بشر در ایران و ادامه بازداشت دگراندیشان سیاسی و مدنی، قصد تجمع مقابل سفارت جمهوری اسلامی را دارند. همزمان گروهی از فعالان ایران و حقوق بشری ساکن ایتالیا، روز یکشنبه پانزدهم آبان، سمیناری پیرامون بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران، در شهر تورین آن کشور برگزار خواهند کرد. به گزارش جرس، جمعی از حامیان جنبش سبز و همچنین فعالان ایرانی مقیم بریتانیا، طی فراخوانی، از برگزاری تجمع مقابل سفارت جمهوری اسلامی در لندن، خبر داده و دلیل برگزاری این مراسم را، تداوم نقض حقوق انسانی در ایران، ادامه بازداشت زندانیان سیاسی و دگراندیشان مذهبی، ادامه فشارها بر اقلیت های قومی و مذهبی و همچنین عدم مجوز ورود به گزارشگر ویژه حقوق بشر به ایران اعلام کرده اند. این مراسم روز جمعه سیزدهم آبان- چهارم نوامبر، ساعت پنج بعد از ظهر در مقابل سفارت ایران در کنزیگتون لندن برگزار خواهد شد. همچنین گروهی از فعالان ایران و کنشگران حقوق بشری مقیم ایتالیا نیز، کنفرانسی جهت بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران، روز یکشنبه در شهر تورین برگزار خواهند کرد. برگزار کنندگان این مراسم طی فراخوان خود آورده اند: "دولت ایران به کنوانسیونهای حقوق بشر پیوسته و متعهد اجرای آن شده است، اما در اغلب موارد مقررات این کنوانسیونها را نقض کرده است، که از بارزترین موارد نقض، می توان به دستگیری، شکنجه و اعدام دگراندیشان- سرکوب و آزار اقلیتهای قومی و مذهبی و همچنین اعدام کودکان اشاره کرد. هرگاه که ایران، از سوی نهادهای حقوق بشری و یا مدافعان حقوق بشر مورد اعتراض قرار می گیرد، به بهانه آن که الحاق دولت ایران به این کنوانسیونها ، با شرط عدم مغایرت با موازین اسلامی بوده است، از پاسخ طفره رفته و اجرای قوانین شریعت را بهانه می کند. افزایش نگران کنندۀ سرکوب آزادی عقیده و بیان در ایران، دلیل اصلی برگزاری این کنفرانس است."
این مراسم ساعت چهار بعد از ظهر روز یکشنبه 6 نومبر 2011 در
Italia-Torino- Museo del Carcere "Le Nuove" - via Borsellino 3
برگزار می گردد.

عضو مجلس خبرگان: سرنوشت قذافی در انتظار رهبران عربستان و بحرین است
احمد خاتمی در خطبه های نماز جمعه تهران
جـــرس: امام جمعه موقت تهران خطاب به رهبران عربستان و بحرین گفت: با این جنایات سرنوشت قذافی و صدام خیانکار را در پیش رویتان خواهید دید؛ دوران ابرقدرتی آمریکا در حال افول است و دولت آمریکا تا کنون روزهای ذلت‌بار اینچنینی را به خود ندیده است. به گزارش فارس، احمد خاتمی امام‌جمعه موقت تهران، امروز در خطبه های نماز جمعه با بیان اینکه هر موجود طغیانگر موذی شیطان نام دارد، اظهار داشت: کسی که آیات قرآن در این زمینه را بررسی می‌کند، تمام ویژگی‌های یک نظام استکباری را پیدا خواهد کرد. خاتمی با حمله به ایالات متحده پیش بینی کرد: "کشتی آمریکا به شدت به گل نشسته است و به جدّ صدای شکسته شدن استخوان‌های لیبرال دموکراسی غرب به گوش می‌رسد و این را خود تحلیل‌گران آمریکایی بیان می‌کنند." امام جمعه موقت تهران با حمایت از جنبش چپگرایان و مخالفان سرمایه داری در آمریکا ادامه داد: در هوای صفر درجه مردم آمریکا چادر زده‌اند تا فریاد اعتراضشان را به دنیا برسانند، یعنی ۹۹ درصد علیه یک درصد بپا خاسته‌اند؛ از این رو باید به سران آمریکایی گفت که شما نمی‌توانید خانه خود را اداره کنید، چگونه ادعای دروغین مدیریت جهانی را دارید؟ احمد خاتمی همچنین مدعی دخالت آمریکا در حوادث سال ۸۸ و اعتراضات بعد از انتخابات ریاست جمهوری شد و ادعا کرد: "فتنه سبز سال ۸۸ که یک کودتای مخملی بود نیز،از سوی آمریکا علیه ملت ایران شکل گرفت و ملت ایران با معنویت خود همانند قبل توطئه‌های آنها را خنثی کرد." این عضو مجلس خبرگان، با اشاره به اتهامات تروریستی وارده به نیروی قدس سپاه پاسداران توسط مقامات آمریکایی، و اظهارات روزهای اخیر برخی مقامات آن کشور در خصوص "لزوم برخورد با فرماندهان سپاه"، گفت: "مسئولان آمریکایی با کمال وقاحت و رسوایی در پشت تریبون ترور فرماندهان سپاه را بیان می‌کنند و بی‌شرمانه می‌گویند که فرمانده سپاه قدس باید ترور شود. این اوج ننگ آمریکایی‌ها و در واقع اوج اقتدار ایران اسلامی است که اشک آنها را در آورده است." احمد خاتمی سپس به رهبران دو کشور عربستان و بحرین گفت: با این جنایات سرنوشت قذافی و صدام خیانکار را در پیش رویتان خواهید دید؛ دوران ابرقدرتی آمریکا در حال افول است، شاید دولت آمریکا تا کنون روزهای ذلت‌بار اینچنینی را به خود ندیده است. وی به سقوط بن علی، مبارک و قذافی اشاره کرد که "در یک سال ذلیلانه به خفت افتادند و این خود نشانه‌هایی بر افول ابرقدرتی آمریکاست. " این عضو مجلس خبرگان رهبری جمهوری اسلامی، همچنین ادامه داد: سقوط دیکتاتورها، جنبش مردمی وال استریت، خروج آمریکا از عراق و عضویت فلسطین در یونسکو نشانه‌های دیگری از این افول است؛ البته وظیفه ما این است که نفرتمان را از آمریکا بطور مداوم اعلام کنیم و مسلمانان سراسر جهان بویژه ایرانی‌ها باید در مراسم برائت از مشرکین در عرفات، با فریاد "الموت‌ لآمریکا و لاسرائیل" صحرای عرفات را پر کنند."

اخراج صهبا متحدین و سمیرا غلامی از دانشگاه، به دلیل اعتقاد به بهائیت
جـــرس: به گزارش منابع دانشجویی، صهبا متحدین دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه قزوین و سمیرا غلامی، دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه سیرجان، از دانشگاه اخراج شدند. به گزارش تارنمای «جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی»، مسئولان دانشگاه دولتی قزوین، از ثبت‌ نام صهبا متحدین، دانشجوی مهندسی صنایع آن دانشگاه که در کنکور علمی قبول شده و  برای ثبت نام در ترم جدید به مراجعه کرده بود، به دلیل "اعتقاد به آئین بهائی"، خودداری کردند. این تارنمای همچنین گزارش داد که سمیرا غلامی، دانشجوی ورودی سال ۸۹ رشته مهندسی مکانیک دانشگاه سراسری سیرجان نیز، از دانشگاه اخراج شده است. بر اساس این گزارش، سمیرا غلامی، دانشجوی ترم سوم، روز یکشنبه ۸ آبان ماه به دلیل "اعتقاد به آئین بهائی" از دانشگاه اخراج شده است. چند روز قبل از اخراج سمیرا غلامی، مسئولان دانشگاه وی را احضار کرده و او را مورد سوال و جواب در مورد اعتقاداتش قرار دادند. اخراج این دانشجو در حالی صورت می‌گیرد که چندی پیش محمد جواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت: "بهایی‌ها در ایران مانند هر شهروند دیگر ایرانی از حقوق شهروندی برخوردارند اما درست مانند سایر شهروندان اگر مرتکب جرمی شوند به طور طبیعی دستگاه قضایی با آنها برخورد می‌ کند." در چند ماهه اخیر بیش از ۱۰ دانش‌جوی بهائی به نامهای روح‌الله تشکر، بشیر تشکر، البرز نورانی، آوا توکل، مونا مومنی، ارکیده آقایی، حنانه کنعانی، هومن رحمانیان، ملیکا وزیرزاده و فرنود جهانگیری از دانشگاه اخراج شده‌اند. همچنین جمع زیادی از فعالین و مسئولینِ دانشگاه خصوصی بهائیان نیز، مورد بازداشت و احضار و محکومیت قرار گرفته اند. 

وضعیت وخیم بند زندانیان سیاسی زندان تبریز
به گزارش منابع حقوق بشری، زندان مرکزی تبریز هم اکنون ۵۱ زندانی سیاسی را در خود جای داده است، اکثر زندانیان در بند ۸ مالی و دو زندانی نیز در بند متادون و ۱۲ محکومین نگهداری می‌شوند. به گزارش ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، بند ۸ مالی که محل نگهداری اکثر زندانیان سیاسی است شرایط وخیم و ناگواری دارد این بندعلاوه بر مشکلات بهداشتی از وسایل گرمایشی نیز برخودار نیست، شیشه‌های شکسته بند نیز از سوی مسئولین تعویض نمی‌شود. گزارش این منبع حقوق بشری می افزاید زندانیان از کمبود فضا در این بند رنج می‌برند و اکثرا به صورت کف خواب هستند، مسئولین زندان یک اتاق موسوم به مسجد را نیز در اختیار زندانیان این بند قرار داده‌اند که یک اتاق ۲ در۴ است و هر شب ۱۱ زندانی به صورت کف خواب در آن بسر می‌برند. بر اساس این گزارش، اسامی برخی زندانیان سیاسی و امنیتی زندان مرکزی تبریز به ترتیب زیر است:
۱- محمود فضلی ۲- حسن ارک ۳- عزیز‌پور ولی ۴ – جلیل علمدار۵- محمد علیمرادی ۶- مصطفی عوض پور۷- مرتضی عوض پور۸- مهدی مهاجری ۹- اکبر مهاجری ۱۰ – محمد امیری ۱۱- احمدعلیزاده ۱۲- علی سیرناک ۱۳- یعقوب رمضانی ۱۴- قادر نوروزی ۱۵- وحید شیخ بیگلو ۱۶- محمد محمودی ۱۷- مهدی حمیدی شفیق ۱۸- یعقوب کریمی ۱۹- احمد ریاضی ۲۰- یوسف سلحشور ۲۱- تقی سلحشور۲۲- فرزاد مهدوی ۲۳- اکبر پورحسین ۲۴- علیرضا حسین‌زاده ۲۵- سعید ابراهیم‌زاده ۲۶- جمشید زارعی ۲۷- عبدالله صدوقی ۲۸- موسی برزین ۲۹- علی ایمانی ۳۰- مهدی نوری ۳۱- فراز زهتاب ۳۲- حسین آسیابی ۳۳- سعید نعیمی ۳۴- محمدرضا هادی ۳۵- رسول بدلی ۳۶- موسی ساکت ۳۷- سیامک اردوبازارچیان ۳۸- شاهین فضلی ۳۹- یاسر سلمانی رضایی ۴۰- جاوید هوتن کیان ۴۱- نیهات تونجر ۴۲- موالذدین ایلاتی 

سی و یک دختر و پسر در پارتی شبانه بازداشت شدند
نیروهای امنیتی ۳۱ دختر و پسر جوانِ شرکت کننده در یک جشن تولد که در کافی شاپی سنتی در تبریز گرد هم آمده بودند؛ بازداشت کردند. بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز یکشنبه ۸ آبان ماه ساعت ۳ بعد از ظهر، نیروی‌های انتظامی با مراجعه به کافی شاپی سنتی در چهار راه آذربایجانِ تبریز، ضمن دستگیری ۱۶ دختر و ۱۵ پسر، ایشان را مورد ضرب و شتم قرار دادند. این بازداشت شدگان در ابتدا به کلانتری ۱۳ تبریز و سپس به پلیس امنیت در خیابان صائب منتقل شدند؛ انتقال به پلیس امنیت در ساعت ۸ شب‌‌ و با چشم بند در حالی که بیش از دو ساعت در هوای سرد برفی تبریز در حیاط نگه داشته و مجددا مورد ضرب و شتم قرار گرفتند، صورت پذیرفت.
گفتنی است که در اثر سرما دست‌ها و پاهای بسیاری از بازداشتیان بی‌حس گردید. این افراد در ‌‌نهایت و بعد از فیلم برداری با قرار وثیقه آزاد شده‌اند

--
Sabz Challenger

Thursday, November 3, 2011

باز احمدی نژاد تهدید و افشا کرد

احمدی نژاد: اگر تنها نیم ساعت سینه احمدی‌نژاد گشوده شود همه اینها بر باد خواهند رفت

سایت حامی دولت: اینها بر سفره معاویه می‌نشینند و پشت سر علی‌ نماز می‌خوانند

احمدی نژاد: اگر تنها نیم ساعت سینه احمدی‌نژاد گشوده شود همه اینها بر باد خواهند رفت

جـــرس: در واکنش به انتشار اظهارات محمود احمدی نژاد در جمع گروهی از اعضای ستاد انتخاباتی‌ خود، که گفته بود: "تنها ۱۰ درصد حرف‌های خود را گفته و ممکن است ۲۵ درصد دیگر حرف‌هایش را در آینده مطرح کند، اما مابقی را برای مصالحی هرگز نمی تواند بگوید"، یکی از سایت های حامی دولت، بدون تکذیب مفاد سخنان رئیس دولت، رسانه های انتشار دهنده را مورد حمله قرار داد و آنها را "دروغ پرداز" و "مزور" نامید.


تارنمای «نسیم»، روز پنجشنبه به نقل از برخی منابع خبری گزارش داده بود که محمود احمدی‌نژاد در جمع گروهی از اعضای ستاد انتخاباتی‌ خود در سال‌های ۸۴ و ۸۸ اعلام کرده است که "قوه قضائیه آبروی دولت را برده٬ چرا که انحراف دولت حرف سخیفی است" و وی تنها ۱۰ درصد حرف‌های خود را گفته و ممکن است ۲۵ درصد دیگر حرف‌هایش را در آینده مطرح کند، اما مابقی را به خاطر برخی مصالح هرگر نمی تواند بگوید.


دروغ پرداز و مزورند و تحریف کننده
سایت ابصارنیوز از سایت‌های حامی دولت در واکنش به انتشار گزارش‌ سایت‌های فارس و نسیم‌آنلاین درباره‌ "برگزاری دیدار احمدی‌نژاد با حامیانش" نوشت: "رسانه دروغ‌پرداز فارس از زمانی که خبر برگزاری دیدار احمدی‌نژاد با حامیانش به گوشش خورد، سعی کرد تا اخباری جهت‌دار مبنی بر انتخاباتی بودن این جلسه منتشر کند و دیدار رئیس‌جمهور را جلسه ستاد انتخاباتی معرفی کند."


ابصارنیوز، با بیان اینکه سایت دروغ‌پرداز و تزویری فارس، با انتشار خبری تحت عنوان "احمدی‌نژاد با برخی اعضای ستاد انتخاباتی خود دیدار و گفت‌وگو کرد" نوشت: "‌محمود احمدی‌نژاد صبح امروز پنج‌شنبه در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی در نشستی، با حضور تعدادی از دانشجویان و طلاب حامی خود و نیز برخی اعضای ستاد انتخاباتی‌اش در سال‌های ۸۴ و ۸۸ دیدار و گفت‌وگو کرد."


به گزارش این سایت حامی دولت، "سایت تزویری فارس، در حالی که این جلسه را انتخاباتی نام‌گذاری کرده بود نوشته است اگرچه هنوز علت برگزاری چنین نشستی از سوی احمدی نژاد اعلام نشده است با این حال مسئولان اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری ترجیح دادند برخلاف اکثر برنامه‌های رئیس دولت، از دعوت رسانه‌ها برای پوشش خبری و تصویری این نشست خودداری کنند."


بر سفره معاویه می‌نشینند و پشت سر علی‌ نماز می‌خوانند
این سایت همچنین خبر داد که اخبار تکمیلی این نشست را متعاقباً ارسال کند و نوشت: "بالاخره نفوذی‌های فارس اخبار را به صورتی بسیار جرح و تعدیل شده و تحریف شده در اختیار این رسانه قرار دادند تا ساعاتی بعد این سایت تزویری بخش‌هایی از صحبت‌های محمود احمدی‌نژاد را به صورتی ناقص و تحریف‌شده منتشر کند.
این سایت تزویری اما در خبر دوم خود، به تحلیل‌پردازی پرداخت و مطالب جالب و خنده‌داری را نیز انتشار داد؛ از جمله اینکه این نشست بدون حضور عناصر اصلی گفتمان‌ساز حماسه سوم تیر و ۲۲ خرداد به کار خود پایان می‌دهد‌."


ابصار نیوز در حمله به به این رسانه ها تصریح کرد "ما مانده‌ایم کدام عناصر حماسه‌ساز اصلی؛ آنهایی که به دامن هاشمی رفتند، آنهایی که جبهه میراث‌خواران را تشکیل دادند، یا آن‌ها که صفت ابن الوقتی شایسته‌شان است و بر سفره معاویه می‌نشینند و پشت سر علی‌ نماز می‌خوانند."


اما حقیقت جلسه حامیان دولت
سایت حامی دولت، پس از حمله به رسانه های منتشر کنندۀ سخنان احمدی نژاد، در توضیح این دیدار آورده است: صبح امروز (پنجشنبه) از ساعت هشت صبح تعدادی از حامیان واقعی و حقیقی محمود احمدی‌نژاد،‌‌ همان رئیس‌جمهور به فرموده رهبری هوشمند، انقلابی و مومن، در سالن اجلاس سران حضور یافتند تا سوالاتی را که دارند با وی در میان گذاشته و احمدی‌نژاد به برخی از آن‌ها پاسخ دهد.
علیرغم اینکه سایت‌هایی همچون نسیم‌آنلاین و فارس اخبار کذبی مبنی بر انتخاباتی بودن این جلسه منتشر کردند، این نشست بدون هیچ بحث انتخاباتی به کار خود پایان داد، اما نکته قابل توجه آنجاست که گویا مخالفان احمدی‌نژاد هر ریسمان سیاه و سفیدی را مار می‌بینند و...

مشایی و بقایی در این جلسه حضور نداشتند، هیچ بنری، تابلو و کارتی مبنی بر انتخاباتی بودن این جلسه وجود نداشته است و عنوان این جلسه نشست صمیمی حامیان دولت اسلامی اعلام شده بود.

احمدی نژاد به سوالات بسیاری از جمله درخصوص اتهامات منتسب شده به دولت درخصوص ضدولایت فقیه بودن دولت، اتهامات به مشایی و بقایی، برکناری متکی، داستان براندازی در سال ۸۸، رابطه وی با رهبری، اختلاس اخیر، جریان بیداری اسلامی، ماجرای پیام تسلیت به پادشاه عربستان، اتفاقات جاری در بحرین و سوریه و عدم فهم و درک صحیح مدعیان تکفیری و مخالف دولت در این ماجرا، ضعف فرهنگی وزیر سابق ارشاد و بسیاری دیگر از موضوعات پاسخ داد و حضار با تکبیر‌ها و شعارهایی همچون احمدی دلاور پیرو خط رهبر، یار علی در نهروان سکوت‌ و بشکن قهرمان، احمدی‌احمدی حمایتت می‌کنیم و غیره، وی را همراهی کرده و جلسه در صمیمیت خاصی به پایان رسید تا کابوس متوهمان تکفیری، تزویری و میراث‌خواران و ناسپاسان انقلاب از ریسمان سیاه و سفید همچنان باقی بماند و به گفته محمود احمدی‌نژاد اگر تنها نیم ساعت سینه احمدی‌نژاد گشوده شود همه این‌ها بر باد خواهند رفت.


گزارش فارس
در خصوص مفاد سخنان احمدی نِژاد در دیدار گروهی از حامیان خود، فارس نوشته بود:
احمدی نژاد صبح امروز در نشستی غیر‌منتظره‌، با حامیان و برخی از اعضای ستادهای خود دیدار و گفت‌وگو کرد که به دلیل ممانعت از حضور رسانه‌ها، بخش‌هایی از سخنان وی به نقل از منابع آگاه حاضر در این نشست به همراه حواشی آن از نظرتان می‌گذرد؛

به گفته یکی از حضار، برخی از اعضای دفتر مشایی از دو هفته پیش به صورت گزینشی از برخی اعضای ستاد‌های احمدی‌نژاد برای حضور در این نشست، دعوت کرده‌اند چراکه شمار زیادی از حامیان و اعضا و روسای انتخاباتی دیروز دولت امروز بیش از آنکه حامی یک‌جانبه دولت باشند، حامی جریان خدمت در دولت و منتقد جدی جریان انحرافی و نفوذ کرده در این قوه به شمار می‌روند.

هواداران دولت با دعوت دفتر رئیس‌ دولت، از تهران و برخی از شهرستان‌ها از ساعت 8 صبح در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی! گردهم آمده‌اند تا 2 ساعتی که از دیدار با رئیس دولت برای‌شان زمان باقی‌مانده از دستیار ارشد او و مدیر کل سیاسی و امنیتی دفترش گزارشی درباره موضوعات مختلف بشنوند.


این نشست غیر‌منتظره با حضور احمدی‌نژاد و هواداران دولت، مانند سایر نشست‌ها نیست که یک طرف بگوید و طرف مقابل بشنود بلکه این نشست، شبه‌میزگرد پرسش و پاسخی با حضور رئیس‌ دولت و مجتبی ثمره‌هاشمی، مریم مجتهد‌زاده، محمد جعفر بهداد و مسعود زریبافان است. البته در این مراسم برخی دیگر از چهره‌های دولتی و 2 میهمان ویژه ورزشی نیز حضور دارند؛ علی اکبر جوانفکر، عباس امیری‌فر، ابوالحسن فقیه، محمدحسن صالحی‌مرام، محمد شیخان و ... از دولتی‌ها و حمید سوریان و یوسف کرمی هم از جمله ورزشی‌های این نشست هستند.


گرچه مسئولان دفتر احمدی‌نژاد در این نشست تلاش کردند مدعوین، به صورت گزینشی حضور یابند اما نوع واکنش و مواجهه هواداران دولت به سخنان احمدی‌نژاد از چیز دیگری حکایت می‌کند؛ آنجا که عده‌ای ترجیح می‌دهند وی را با تکبیر و صلوات همراهی کنند و عده‌ای دیگر با کف زدن.


احمدی‌نژاد در بخشی از سخنان 2 ساعته خود با هواداران امروزش، گرچه مشایی، بقایی، رحیمی را در کنار خود ندارد اما دفاع تمام‌قدی از آنها می‌کند و به گفته یکی از منابع آگاه حاضر در این نشست، قریب به این مضامین می‌گوید که هرکجا که خواستیم حرفی بزنیم گفتند مشایی پشت سر قضیه است و به او حمله کردند و سپس نوبت به رحیمی، بقایی و ثمره مظلوم رسید.


بر اساس گفته‌های این منبع آگاه، رئیس‌ دولت در جای دیگری از سخنانش خطاب به حامیان دولت،گفت اول به ما گفتند رمال. بعد که رمال‌ها را گرفتند، معلوم شد که رمال‌ها و سیاسیون همدیگر را می‌شناسند ولی جالب این بود که ما این رمال‌ها را نمی‌شناختیم.


احمدی‌نژاد در این نشست علاوه بر حمایت قاطع از همکاران نزدیک خود، از فردی بدون اعلام نامش نیز سخن گفت که گرچه امروز از منتقدین جدی‌اش محسوب می‌شود اما رئیس‌جمهور به گفته خودش به او علاقه زیادی دارد. رئیس دولت درباره این فرد، شبیه به این مضامین می‌گوید: فردی بود که نمی‌خواهم اسمش را ببرم و هنوز هم او را دوست دارم که چند ماه پیش انواع مختلف فحاشی‌ها را به ما نسبت داد و حتی به بنده گفت که نزدیک شما را برخی افراد مساله‌دار گرفته‌اند و رحیمی که کنار شما است دزدی کرده و بنده گفتم سند بیاورید اما زمانی که نتوانستند بنده را قانع کنند، اعلام کردند که تو طلسم محبت شده‌ای. البته همین بنده خدا دو ماه قبل نیز پیش من آمد و همین حرف‌ها را زد. اما من پس از اتمام حرف‌هایش به او گفتم که تمام شد...؟! حالا تو از من بشنو: "اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة ...."


احمدی نژاد در خصوص رحیمی نیز گفت: خدمت آقا گزارش خلاف واقع می‌بردند. من خدمت رهبری رسیدم و توضیح دادم، بگردند اگر یک ریال دزدی در دولت پیدا کردند بنده در تلویزیون حاضر شده و می‌گویم به‌خاطر اینکه به درد مردم نمی‌خورم استعفا می‌دهم.


وی به دفاع از عملکرد قائم‌مقام دستگیر‌شده بانک مرکزی بر‌می‌خیزد و به گفته منبع آگاه نقل به مضمون می‌گوید: در شعبه دزدی شده اما قائم‌مقام بانک مرکزی را زندانی می‌کنند؛ این فرد چه گناهی کرده است؟ مدیر که در جزئیات دخالت و از آن خبری ندارد.

احمدی‌نژاد در همین زمینه می‌افزاید: به قائم‌مقام بانک مرکزی پس از دستگیری می‌گویند اگر بگویی که کار مشایی بوده تو را آزاد می‌کنیم اما وی در پاسخ می‌گوید آن فرد بی‌گناه است.


بنا بر اعلام این منبع آگاه، احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود باز هم از رئیس دفترش حمایت می‌کند و می گوید: به ما گفتند که مشایی به برخی ائمه جماعات کمک کرده و به دنبال آن، ائمه جماعات آن مبالغ را برگردانند که اشتباه کردند، بنده با صراحت اعلام می‌کنم من آن مبالغ را داده بودم چراکه بالاخره مسجد، منطقه و مردم خرج دارند و ...


و بالاخره این نشست با صرف ناهار بدون حضور عناصر اصلی گفتمان‌ساز حماسه سوم تیر و 22 خرداد به کار خود پایان می‌دهد و در آخر میهمانان با دریافت یک بسته حاوی ویژه‌نامه‌ اضافه‌شدن جمعیت روزنامه ایران و مهم‌ترین محورهای سخنان وی در جمع استانداران سراسر کشور و ... راهی مقصد خود می‌شوند.


روایت نسیم
سایت نسیم آنلاین، از سایت های منتقد دولت، در خصوص سخنان رئیس‌ دولت در دیدار با برخی اعضای ستاد انتخاباتی‌ خود در سال‌های ۸۴ و ۸۸ و سخنان وی پیرامون عزل منوچهر متکی نوشت که گفته است: "متکی در هر دوره ریاست جمهوری کاندیدای من نبود به خصوص در دور دوم چرا که در زمان وزارت وی چهار دیپلمات به سایر کشورها پناهنده شدند."


وی افزود: در جلسه‌ای تصمیم بر آن گرفته شد که متکی از دولت کنار گذاشته شود ولی پس از آن جلسه وی در جلسات دولت حضور نیافت تا آنکه یک شب ساعت ۱۲ ایشان را پیدا کردیم و به وی پیشنهاد ریاست سازمان انرژی اتمی را دادیم که ایشان گفت من می‌خواهم برای گسترش روابط به سنگال بروم و پس از بازگشت در خصوص این مورد صحبت خواهیم کرد و پس از آن به وی گفتم که از نظر من شما دیگر وزیر نیستید.


احمدی نژاد گفت: پس از سفر متکی به سنگال آقایان در پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری حکم وی را زود منتشر کرد که من گفتم که این حکم را بردارید و آنها مقاومت کردند و گفتند که این خبر اعلام شده است.


وی اظهار داشت: مدیر کل تشریفات متکی اعلام کرد که پس ازدیدار رسمی حکم برکناری وی به دستش رسیده است اما متکی درخواست تمدید ملاقات با رئیس جمهور سنگال را داشت که رئیس‌جمهور سنگال بعد از آن دیگر وی را نپذیرفت.


رئیس دولت با اشاره به اعتراضات چپ گرایان در وال استریت گفت: این اتفاق یک نارضایتی عمومی است ولی این جنبش سیستم آمریکا را پایین نمی‌آورد بلکه این شروع یک اتفاق بزرگ است که به نفع انقلاب اسلامی خواهد بود.


وی در ادامه با بیان اینکه دولت را به انحراف متهم می‌کنند اظهار داشت: این حرف سخیفی است که به ما می گویند اسم از امام زمان می برید ولی ولایت فقیه را قبول ندارید و به جای دشمن به ما ایراد می گیرند.


احمدی نژاد افزود: به دولت اتهام می زنند شما عضو انجمن حجتیه و بهایی هستید، این حمله ای که به ما شد بیشتر از حمله‌ به منافقین بود.


وی در ادامه سخنان خود، با حمله به معترضان و فعالان سال ۸۸ مدعی شد: "این جریان براندازی پیش از انتخابات نقشه کشیده بود که پس از فتح وزارتخانه‌ها به بیت رهبری حمله کنند."


رئیس دولت همچنین گفت: "برخی مدعی هستند که بنده با بیان اینکه ولایت فقیه را نمی خواهیم گفته ام که ظهور آغاز شده است ولی من چنین حرفی نزده ام بلکه معتقدم هر چقدر به ظهور نزدیکتر شویم احساس نیاز بیشتری به ولی فقیه پیدا می کنیم.همانگونه که تبعیت از پیامبر برای خداوند است تبعیت از ولایت و ولی فقیه نیز بایستی برای خداوند باشد."


احمدی نژاد گفت: متاسفانه برخی بدون داشتن هیچگونه اطلاعات جامع و کاملی به رئیس دولت توهین کرده و مدعی هستند که دیپلماسی فعالی نداریم ولی معتقدم آنان متوجه واقعیت ها نیستند.


وی در مورد بانک مرکزی نیز گفت: ادعا دارند که بایستی نظارات بیشتری داشتید و کوتاهی در نظارت انجام داده اید؛ آنان با رییس بانک مرکزی کاری ندارند ولی قائم مقام وی را دستگیر و به زندان می فرستند؛ وزیر اقتصاد را استیضاح می کنند و این در حالیستکه با مدیر عامل بانک صادرات کاری ندارند.


رئیس دولت مستقر، در مورد اتهامات وارده به محمدرضا رحیمی، معاون اول و سخنگوی دولت، بدون اشاره به فشارها و لابی گری دولتی ها برای مسکوت نگاه داشتن این موضوع گفت: دو سال است که رییس قوه قضاییه معاون اول دولت را متهم به فساد اقتصادی کرده است ولی نمی توانند این اتهام را ثابت کنند. من به رهبری هم گفته ام که اگر ثابت شود که رحیمی حتی یک ریال هم اختلاس کرده من به تلویزیون آمده و ضمن عذرخواهی اعلام می کنم که شایستگی این سمت را ندارم.


رئیس دولت تاکید کرد "این دولت به قوه قضاییه اعلام کرده که آبروی دولت را برده اید و اگر هم قرار به محاکمه است بایستی علنی صورت گیرد."


وی گفت: بنده فقط ۱۰ درصد حرف ها را تاکنون زده ام و شاید ۲۵درصد دیگر را در آینده بگویم ولی مابقی را هیچگاه نمی توانم به دلایل مصلحتی بیان کنم.

 

مابقی سخنان رئیس دولت
تارنمای ندای سبز آزادی نیز از قول برخی منابع، بخش کامل سخنان رئیس دولت را به این ترتیب منتشر کرده است:

 

 توکلی چه گفت؟

سال ۸۳ یکی از همین آقایان آمد و تحلیلی کرد و گفت برای ریاست جمهوری ما به آقای دیگری فکر می کردیم [احمد توکلی ] دیدیم او نمی تواند ، تو آماده ای؟ گفتم متوجه ابعاد و تبعات حرفی که میزنی هستی؟ اگر یک نفر مثل من از متن پابرهنه ها رییس جمهور شود یک انقلاب دوباره است، بساط اشرافی گری و شاهنشاهی و خانواده تباری و بچاپ بچاپ را جمع می کنم ، تو تحمل داری؟!
سرزده به روستایی محروم در خراسان جنوبی رفتم ، وقتی رسیدم می خواستم زمین دهان باز کند و بروم زیر زمین، ما مسئولیم و اینهمه فقر؟! عده ای دارند منفجر می شوند از بسکه خورده اند و ...
فراموش نکرده اید سال ۸۳ را که کسی جرات دفاع از شهدا و دفاع مقدس را نداشت و در تریبون رسمی می گفتند دوران امام تمام شده و به موزه تاریخ پیوسته ، کسی هم چیزی نگفت!

برخورد نهایی نزدیک است
غرب تمام قوای خود را بسیج کرده که بزند و کار را تمام کند ، مثل روز روشن است که ناتو برای حمله به ایران له له می زند
شرایط عادی نیست ، داریم به لحظه برخورد نهایی نزدیک می شویم البته این برخورد الزاما برخورد نظامی نیست و ممکن است برخورد سیاسی و ... باشد
داریم به نقطه اوج می رسیم ، اگر غفلت کنیم ضربه ای خواهیم خورد که تا ۵۰۰ سال نتوانیم بلند شویم
می خواستند به سوریه حمله کنند به دبیر کل گفتم برو به همه بگو ناتو پایش را بگذارد به سوریه منطقه منفجر خواهد شد.

نارضایتی ها زیاد است
در داخل کشور مشکلات و نارضایتی کم نیست ، در انتخابات ۸۸ حدود ۱۴ میلیون نفر به مخالفین که به این مشکلات پرداختند رای دادند ، ما هم همان حرفها را می زدیم اما مردم احساس کردند که آنها صداقت ندارند.

رقبای من خانه تیمی داشتند!
قبل از انتخابات ۸۸ از طریق بچه های حزب اللهی که در ستادهایشان بودند متوجه شدم که جریانی بسیار پیچیده برای براندازی سازماندهی می کند ، آنها خانه های تیمی و موتور و حتی اسلحه آماده کرده بودند.
به نهادهای نظارتی هشدار دادم که اینها قصد براندازی دارند و ...
پنجشنبه قبل از انتخابات گفته بودند چه ببریم چه ببازیم در خیابانیم.
اکنون جریان براندازی با جریانات دیگر که از ابتدا دنبال پست و مقام بودند همراه شده است.
سال ۸۴ کار به جایی رسیده بود که گفتند اگر کنار نروی کاری می کنیم که در این مملکت نتوانی زندگی کنی
بعد از انتخابات ۸۴ با رقبای خود دیدار داشتم و گفتم اگر کسی و برنامه ای دارید معرفی کنید ، یک نفرشان (ق) گفت هیچی ندارم نه آدم دارم نه برنامه ...

کابینه دولت نهم مال من نبود
در کابینه ۲۱ نفری دولت نهم ۱۱ نفر کسانی بودند که در لیست آنها بود.
از طرف حامیان و دوستان راجع به خیلی ها مورد اعتراض قرار گرفتم اما بدانید اگر آنها را در کابینه نمی آوردم همان اول دولت نهم ریشه کن می کردند و کسی هم نمی فهمید حرفهای دولت چیست...

خیلی ها می خواستند به موسوی تبریک بگویند
سال ۸۸ خیلی ها خودشان را آماده کرده بودند که به طرف مقابل تبریک بگویند.
ده درصد از صندوقهای تهران را بازشماری کردند و هشت هزار رای به آرای من اضافه شد!
برای انتخابات ریاست جمهوری بعد برنامه ریزی کرده اند و به مانعی بزرگ رسیده اند که ارتباط دولت با مردم است. خطی که در امتداد کار دولت ترسیم می شود به آنها نمی رسد.
جلسات گوناگون گذاشتند تا جایگاه دولت را در افکار عمومی دگرگون کنند گفتند اگر خودمان را نمی توانیم بالا بکشیم دولت را پایین می کشیم.

حضور زنان در ورزشگاهها کار رهبری بود
یکی از آقایان آمد اعتراض کرد،گفتم یک مورد بگو که دولت خلاف فتوای رهبری عمل کرده باشد گفت مساله حضور بانوان در ورزشگاهها. گفتم از رهبری اجازه خواسته ایم ایشان فرمودند به دولتهای قبل اجازه ندادم اما تو جون می خواهی اصلاح کنی اجازه می دهم ، بعدها که سروصدا شد فرمودند فعلا مساله اول کشور نیست.

همه امامان جمعه از من پول گرفته اند
گفت مشایی به ائمه جماعات پول داده ، گفتم اولا من داده ام نه مشایی، ثانیا یکی را از ائمه جماعات بیاورید که درخواست نکرده باشد . بالاخره ائمه جماعات مورد مراجعه مردم هستند و باید منابعی در دست داشته باشند.

همه گروههای ترور علیه احمدی نژاد

من متوجه خطرات سفرهای استانی هستم ، دهها گروه برای ترور آمده اند که خنثی و دستگیر شده اند ، ریگی در اعترافاتش گفت چندبار می خواستیم ترور کنیم ولی می ارزد ده تا رییس جمهور هوا شود اما مردمی بودن نظام حفظ شود چون قدرت نظام به مردم است.
می گویند تو محبوب شده ای و نظرت درباره رییس جمهور بعدی موثر است ، می پرسم تبلیغات کرده ام یا کار؟ می گویند کار کرده ای ، می گویم آیا کار نکنم؟!
همزمان هم می گویند انجمن حجتیه ای هستید هم بهایی! اینها که ضد هم هستند!
اینها می خواستند تخریب ها را آبان ماه شروع کنند اما خدا خواست زودتر شروع کردند.
دولت را به ارتباط با رمالها متهم کردند ، آخرش معلوم شد رمالها با همه ارتباط دارند جز ما! کسانی کارهایشان را با رمالها هماهنگ می کنند که ادعای آخر خط سیاستمداری دارند!
گفتم حالا که همه را گرفته اید و من می دانم که جراتش را ندارید بگویید اشتباه بود لااقل بگویید اتهامات به دولت وارد نبود.

دفاع از رحیمی
معاون اول قوه قضائیه حرفی زد و همه رسانه ها زدند که منظور رحیمی بود و آنها هم تکذیب نکردند. رفتم خدمت رهبری و گفتم اگر یک ریالش ثابت شود می روم تلویزیون و عذرخواهی می کنم و کنار می روم اما نتوانستند.
گفتند مشایی چهار میلیارد دلار برده گفتم اسناد مالکیت و حسابهای بانکی که دست شماست اثبات کنید.
در ماجرای فساد بانکی اخیر اصل جرم و جعل اسناد در بانک صادرات بوده ، مدیر عامل بانک صادرات را وادار کردند روز جمعه مصاحبه بگذارد و بیندازد گردن دولت.

جهرمی بعد از افشای اختلاس هم سند سازی می کرد
مدیر عامل بانک صادرات بعد از آنهمه ماجرا ۱۲ تیرماه برای همین گروه اعتبار تصویب کرده است.
قائم مقام بانک مرکزی را دستگیر کرده اند که تو در نظارت کوتاهی می کردی برو زندان او گفته وظیفه من نظارت عالیه است ، اما به مدیر عامل بانک صادرات که می رسد می گویند به شعبه ربط دارد.
وقتی متوجه شدم که این گروه می خواهند بانک تاسیس کنند به رییس بانک مرکزی گفتم اینها حمایت غیرقانونی می شوند بررسی کن بعد هم مجوزشان لغو شد. می دانم چه کسانی پشت اینها هستند که جزو همان ۵۰ – ۶۰ درصد است.
فکر کردند چهار پنج نفر دور من هستند و آنها را زدند ، نفر بعدی هم ثمره هاشمی مظلوم است.
ابن سینا را به کفر متهم کردند با این دوبیت جوابشان را داد : کفر چو منی گزاف و آسان نبود/ محکمتر از ایمان من ایمان نبود/ در دهر چو من یکی و آنهم کافر/ پس در همه دهر یک مسلمان نبود. حالا حکایت ماست...
اینها که ما را به ضدیت با ولایت فقیه متهم می کنند می شود حسابهای بانکی و تغییرات دارایی هایشان را اعلام کنند؟!
تنظیم میکنم دارایی هایمان را اعلام کنیم و در روزنامه منتشر کنیم هرکس هرچه غیر از آن پیدا کرد مال خودش ، بشرطی که آنها هم اعلام کنند و هرکی هرچی غیر از آن پیدا کرد مال خودش!

نارضایتی مردم از ...

درد مردم و نارضایتی هایشان بخاطر کثافت کاریهای آنان است ، از پایین شهر پابرهنه به بالای شهر آمدند و میلیاردر شدند
گفتم رابطه ما و ولی فقیه رابطه پدر و فرزندی است همانطور که پیامبر فرموده اند : انا و علی ابوا هذه الامه ، آمدند در اجتماع منیریه گفتند رابطه ما رابطه ارباب و رعیتی است ، به رهبری عزیز گفتم با وجود این دوستان نیازی به دشمن ندارید!
آقایی که ۹ صبح می آید و ۲ بعد ظهر می رود و از سه شنبه هم نیست و به ویلا و باغ می رود ...پایش را می اندازد روی هم و می گوید شما ضد ولایت فقیه هستید!
کسی که سالی دوسه ماه مرخصی دارد و کیف و تفریحاتش هم سرجایش برقرار است و ... چنین کسی اگر بگوید طرفدار ولایت فقیه است به ضرر ولایت فقیه است

بی شعورها در تلویزیون
طرف شعور ندارد در تلویزیون می گوید پولشویی کرده اند! پولشویی تعریف دارد ، پولشویی پول ناشی از مواد مخدر است که خرج تروریسم می شود!
دزد در زندان است نمی روند از او بپرسند حامی تو چه کسی بوده ، از قائم مقام بانک مرکزی می پرسند!
عرض کردم اجازه بدهید اینها را با روش احمدی نژادی ظرف یک ماه بنشانم سرجایشان ...
اینها که سهل اند ، آمریکا و اروپا و ... هم جمع شوند نمی توانند این دولت را زمین بزنند.
هرچه به ظهور نزدیک تر می شویم احتیاج ما هم به ولایت فقیه بیشتر می شود.
می رویم سفر استانی تا از زبان مردم جواب دشمن را بدهیم. حوادثی در پیش است و باید مردم در صحنه باشند تا جواب دشمن را بدهند.

هنوز اول کار است
هنوز اول عشق است ! تا روزی که امپراتوری آمریکا از کاخ سفید به زیر کشیده شود کار داریم هنوز!
مسیر پر پیچ و خمی است و هوشمندی می خواهد.
حسینی وزیر اقتصاد قهرمان کشتی دانشجویان بوده ، قبل از استضیاح گفته بود رفتیم فینال یا اول می شویم یا دوم! گفتم هر اتفاقی بیفتد برنده ای حتی اگر بدنت زیر سم اسبها بیفتد.
یک آقایی که تندروی کرد و گفت بزرگترین خطر از صدر اسلام تا کنون و هفته بعد گفت اینها عددی نیستند ، پیغام داده بود که نگران شما هستم. پیغام دادم که این دولت را خدا بر سرکار آورده و اگر کسی در ذهنش این باشد که او دولت را آورده ، خدا حالش را می گیرد و به جایی می رساند که همه بفهمند او نبوده.
به خدا اگر ما را آخرین نفر صف مومنان هم به حساب بیاورند کلاهمان را به آسمان هفتم می اندازیم.
اگر این دولت نیم ساعت فرصت حرف زدن داشته باشد قیمت سوراخ موش بالا می رود!
در انتخابات مجلس اگر مردم باور کنند که کسی طرفدار دولت است به او رای می دهند.

اختلاس هفت هزار میلیاردی برادر لاریجانی
اسامی مفسدان را دادم گفتند سیاسی بوده ، در جلسه سران قوا گفتم سیاسی بوده؟! بروم جواب بدهم؟
از قوه قضائیه خواستم ۷۰۰ هکتاری که کسی [ منظور برادر لاریجانی، محمد جواد لاریجانی است ]در اطراف تهران تصرف کرده بگیرد و به بیت المال برگرداند. اگر هر متر مربع آن را صد هزار تومان حساب کنیم می شود ۷۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تومان!
۸+۷ را از هر طرف بخوانیم می شود ۸+۷ و فرقی ندارد!
بیداری انسانی مگر بد است؟ اسلام امده انسان را بیدار کند. خدا یک دین بیشتر نفرستاده که همان اسلام است.

متکی وزیر من نبود

روز پشیمانی نزدیک است که بیایید و بگویید اشتباه کرده اید و دولت چنین و چنان است
متکی کاندیدای من برای وزارت خارجه نبود. پارسال که به سازمان ملل رفتیم ، سه چهار دیپلمات که با اعزامشان مخالف بودم پناهنده شدند، در جلسه ای که نمی توانم بگویم چه کسانی در آن جلسه بودند تصمیم گرفته شد که عوض شود. از زمانی که این تصمیم گرفته شد تا سه ماه پیدایش نمی کردیم و مدام در سفر بود. یک روز پیدا کردیم و ساعت ده شب جلسه ای تنظیم شد. گفتم دیگر از نظر من وزیر نیستی بیا معاون من و رییس سازمان انرژی اتمی شو. گفت میخواهم بروم سنگال ، گفتم از طرف من که ماموریتی نداری. با من هماهنگ نمی کرد و ماموریت می رفت. گفت میروم سنگال و دوشنبه اینجا هستم. گفتم دوشنبه غروب دفتر حکم را بزنند. دیر آمد به دفتر گفتم دست نگه دارند ، گفتند خبر در رسانه ها منتشر شده و دیگر نمی شود. مدیر کل دفتر وزارت خارجه گفت دوشنبه ملاقاتهای رسمی تمام شده بود و ایشان جلسات را تمدید کرده بود و حتی از آنجا با وزارت خارجه تماس گرفته و خواسته بود که سفر دیگری برایش هماهنگ کنند!
نمی توانم بگویم چه کسی گفته بود ایشان را بردارید.
تمام پنج شش سال بار وزارت خارجه روی دوش من بود. از کارشناسان و متخصصان وزارت خارجه استفاده نمی کرد
خراب می کنند و می گویند تو برو درستش کن. آن آقا در روزنامه اش می نویسد بحرین مال ایران است بروید بگیرید! بعد میگوید چرا دیپلماسی ضعیف است .

--
Sabz Challenger

بیانیه تحلیلی جمعی از نمایندگان ادوار مجلس در خارج از کشور

مسئولیت هرگونه مداخله نظامی خارجی به عهده مقاماتی است که وضعیت فعلی را پدید آورده اند

بیانیه تحلیلی جمعی از نمایندگان ادوار مجلس در خارج از کشور

مسئولیت هرگونه مداخله نظامی خارجی به عهده مقاماتی است که وضعیت فعلی را پدید آورده اند

جــــرس: در حالیکه شرایط سیاسی و اقتصادی کشور همچنان به سمت انسداد پیش رفته و شرایط منطقه ای – بین المللی تاثیرگذار بر آیندۀ ایران نیز، در سایۀ مدیریت ناکارآمد موجود به نقطه خطرناکی نزدیک می شود، جمعی از نمایندگان ادوار مجلس، با صدور بیانیه ای تحلیلی پیرامون رخدادهای اخیر مرتبط با ایران، نسبت به تداوم وضعیت فعلی هشدار داده و تنها راه برون رفت از وضع موجود را "حضور و مشارکت همگانی در تعیین سرنوشت کشور" اعلام کرده اند.  


به گزارش منابع خبری جرس، این نمایندگان ادوار مجلس که طی چند سال اخیر در خارج از کشور اقامت دارند، همچنین با توجه به شرایط فعلی خاطرنشان کرده اند: "جنبش سبز دموکراسی خواهی مردم ایران دارد سیر خود را به سوی تحقق دموکراسی وحقوق بشر طی می کند و زود یا دیر به مقصد خواهد رسید اما هرگونه مداخله نظامی خارجی به ایران می تواند این روند و زایمان طبیعی را برهم زده و باز هم جامعه ما را در رسیدن به دموکراسی با هزینه اندک نا کام سازد و طبعا مسئولیت هرگونه مداخله نظامی خارجی به عهده مقاماتی است که با اعمال سیاست های اقتداگرایانه در داخل و ماجراجویانه در خارج کشورمان را به دامن این شرایط بحرانی و دشوار فرو انداخته اند و هنوز کلید حل مشکل نیز به دست آنهاست، البته اگر فرصت را دریابند، و فرصت سوزی نکنند تا روزی فرا رسد که دیگر کاری نتوان کرد و جز حسرت نتوان خورد."


متن این بیانیه که به امضای فاطمه حقیقت جو، احمد سلامتیان، اسماعیل گرامی مقدم، علی مزروعی، علی اکبر موسوی (خوئینی) و حسن یوسفی اشکوری رسیده، و نسخه ای از آن در اختیار جرس قرار گرفته، به شرح زیر است:


بیانیه تحلیلی جمعی از نمایندگان ادوار مجلس در خارج از کشور پیرامون رخدادهای اخیر در ارتباط با جمهوری اسلامی ایران


در هفته های اخیر تقارن چند رویداد و فرآیندی در رابطه با موقعیت بین المللی و منطقه ای ایران از یکسو و وضعیت سیاسی داخلی از سوی دیگر، کشورمان را وارد دور جدیدی از بحران های داخلی و خارجی کرده است که اثرات سوء آن می تواند کشور ، مردم و فرایند دموکراسی خواهی جنبش سبز جاری را بشدت مورد تهدید قرار دهد. رویدادها عبارتند از:


۱ - پس از نزدیک به دو دهه تداوم بحران مزمن ناشی از طرح پرونده هسته ای ایران، رسیدگی به این پرونده وارد دور جد یدی از شدت و حدت شده است و اساسا از موضوع روابط ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی خارج و تبدیل به یکی از مهمترین از پر مناقشه ترین ترین پرونده های بین المللی شده است که احتمال خارج شدن کنترل آن از دست بازیگران صحنه اش افزایش یافته است. ابعاد این پرونده از مسائل نظیر آن در گذشته مانند مسأله سلاحهای کشتار دسته جمعی صدام و یا پرونده هسته ای لیبی و یا حتی پرونده هسته ای کره شمالی بسیار فراتر رفته است و هر آن می تواند بدل به نوعی بحران شبیه موشکهای روسی در کوبا در سال های ۱۹۶۰ گردد. ازاینرو برای حل مشکل پرونده هسته ای ایران هر چه سریعتر مسئولان مربوطه باید مذاکرات مربوط را از سرگیرند و در این مرحله مهم در جهت اعتمادسازی جامعه بین المللی نسبت به برنامه هسته ای ایران عمل نمایند و به گونه ای با جلب نظر و اعتماد کشورهای اروپایی، چین و روسیه و دیگر اعضای شورای امنیت اجماع جهانی علیه خود را بشکنند، و دراین مسیرایران نباید از ورود به مذاکرات مستقیم با امریکا برای حل مسائل فی مابین استنکاف نماید که انجام مذاکرات مستقیم دو طرفه به معنای فدا کردن منافع ملی از سوی هریک از طرفین نیست، اما این مذاکرات باید شفاف و روشن باشد.


یاد آور می شود سیاستهای هسته ای ایران می توانست مانند دوران اصلاحات به گونه ای مناسبتر پیگیری شود تا موجب اجماع بین المللی علیه ایران نشود. در پیش گیری سیاست خارجی تهاجمی و تنش زای دولت احمدی نژاد به تدریج بستری را فراهم کرد که از درون آن چهار قطعنامه شورای امنیت علیه ایران و تشدید تحریم های اقتصادی و سیاسی درآمد، و در شرایط کنونی نیز ایران باید به طور مداوم به روسیه و چین امتیاز دهد تا مانع از صدور قطعنامه دیگری در شورای امنیت علیه ایران شود، حال انکه می دانیم نهایتا چین و روسیه هم براساس منافع خود عمل خواهند کرد و به موقع با دیگر کشورها ساخته و درمجامع بین المللی در خصوص ایران همکاری خواهند کرد. در مقام مقایسه و در کنار ما مدل ترکیه است که با تکیه بر مردمسالاری در داخل سعی در ارتقاء تعاملات خود با دیگر کشورها و مشارکت فعال در حل مسائل و منازعات منطقه ای، دنیای اسلام و سطح جهانی دارد. این نمونه نشان می دهد که حاکمیت ترکیه با تدبیر بهتر توانسته مناسبات خود را با دنیاگسترش داده و ضمن تأمین منافع ملی به بسط دامنه نفوذ خود در منطقه خاورمیانه و مسلمانان جهان بپردازد.


۲- اینک بحران روابط ایران و آمریکا تبدیل به مسأله امنیت ملی و یکی از موضوعات مهم در فضای انتخاباتی این کشور شده است. تجربه گذشته آمریکا نشان داده است که هرنوع مسأله مربوط به سیاست خارجی در چنین فضائی می تواند بدل به توسن مسابقه در تند روی بین رقبای انتخاباتی این کشور گردد. ودر فضای شبه روان پریشی ایالات متحده آمریکا پس از حملات یازده سپتامبر چنین وضعیتی به سهولت می تواند حاکمیت این کشور را به سوی اقدامات غیر مسئولانه در ارتباط با ایران سوق دهد. به رغم همه مشکلات ایالات متحده آمریکا برای خروج از باتلاق های عراق و افغانستان و حتی بحران های اقتصادی و مالی که این کشور با آن درگیر است، تبدیل مسأله ایران به یک مسأله سیاست داخلی و امنیتی برای آمریکا می تواند این کشور را به سوی اتخاذ یک سیاست فرار به جلو در ارتباط با ایران سوق دهد. متحد اسرائیلی ایالات متحده نیز بنا بر دلائل خاص خود در شرائط کنونی سخت مشتاق چنین سیاستی است. فعالیت های پیگیر دیپلماتیک وسیع اخیر مقامات ایالات متحده آمریکا در ارتباط شگفت آور «توطئه ایرانی» برای ترور سفیر عربستان در واشنگتن، صرفنظر از صحت و سقم آن، این ادعا نیز مزید بر علت شده و پرونده ایران بار دیگر به شورای امنیت با هدف تحریم بانک مرکزی و ایران ارجاع شده است. بنابراین مناسب است حاکمیت مستقر در ایران در صورت اطمینان از بری بودن خود از چنین اتهامی در بررسی اسناد مورد ادعا توسط آمریکا و ریشه یابی منشا آنها با سازمان ملل همکاری نمایدتا هرگونه تهدید نظامی را از مردم وکشورمان دور نگه دارد پیشنهادی که اخیرا توسط دولت اردوغان به دولت ایران ارائه گردید.


۳- عدول از اجرای قانون اساسی و قوانین موضوعه در احترام به حقوق شهروندی و آزادی های مشروع از سوی حاکمیت به ویژه پس از رخداد انتخابات دهم ریاست جمهوری در ۲۲ خرداد ۸۸ در برخورد با منتقدان و معترضان به نتیجه اعلامی انتخابات، آنچنان کارنامه سیاهی برجای نهاده که سرانجام منجر به تعیین گزارشگر ویژه حقوق بشر از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد برای ایران شد. هم اکنون اولین گزارش تهیه شده توسط این گزارشگر منتشر و در نوبت رسیدگی در مجمع عمومی سازمان ملل قرار دارد و جمهوری اسلامی ایران را به واسطه نقض فاحش حقوق شهروندانش در معرض محکومیت و صدور قطعنامه علیه ایران و ارجاع پرونده اش به مراجع بالاتر از جمله شورای امنیت قرار داده است، امری که در عمر سی و سه ساله نظام سابقه نداشته است.


۴- موج دموکراسی خواهی و جنبش های ضد استبدادی که در کشور های منطقه به راه افتاده، طوفانی سیاسی و عدم ثبات و حتی نظامی را در منطقه دامن زده است که در مرزهای مصر و لیبی و سوریه و یمن و بحرین متوقف شدنی نیست. به سرعت این امواج شکننده ترین نظامهای سیاسی مستقر را، که همان غیر دموکراتیک ترین آنهاست، در بر خواهد گرفت. در برابر این امواج تغییر طلبی و مشارکت جویی ناگزیر استبداد های کهن به دنبال ماجرا جویی های منطقه ای و بین المللی خواهند بود. منافع نفتی و استراتژیک قدرتهای بزرگ در این منطقه نیز مآلا به کمک این ماجراجویی ها خواهد آمد. شاید مورد بحرین نمونه خوبی در این باره باشد که چگونه مستبدین منطقه ای با سپر گرفتن پشت تهدید ایران می توانند علیرغم محبوبیت جنبش آزادیخواهانه اعراب در دنیای غرب با لشکرکشی در صدد سرکوب و مهار آن برآیند. فراموش نکنیم همان قدرتهایی که بنا بر ملا حظات منطقه ای به لیبی قذافی حمله می برند در بحرین از لشکرکشی عربستان سعودی حمایت می نمایند. طبیعی است که نفوذ منطقه ای حکومت مستقر در ایران در راستای منافع امریکا و اسرائیل نیست. و شرایطی که می توانست تبدیل به نقطه قوت کشورمان در مذاکرات منطقه ای و بین المللی شود و نشان از دست بالای ما در مذاکرات اتمی باشد، به دلیل مسیر اشتباه پیموده شده در سیاست خارجی دولت مستقر، این شرایط تبدیل به نقطه تهدید و تحدید ما شده است. چرا که سرجمع سیاستهای ماجرا جویانه و تنش زای بین المللی حاکمیت به انزوای هرچه بیشتر ایران در منطقه و جهان دامن زده و بحرانها را تشدید کرده است.


در چنین او ضاع و احوال منطقه ای بحران زا، حاکمیت با ادامه تنش زایی و رجزخوانی به جای تنش زدایی و تدبیر در دنیای پیرامونی و بین المللی، هر روز بیشتر کشور را در معرض آماج حملات تبلیغی، دیپلماتیک، تحریم های اقتصادی و سیاسی و حتی نظامی بیگانگان قرار داده است. ریاست جمهوری آمریکا طرح سقوط و قتل قذافی را یک طرح موفق ارزیابی کرده که قابل تکرار در کشورهای دیگر جهان نیز می باشد. عدم توجه بالاترین مسئولین نظام به خواسته های به حق مردم و بالعکس گسترش سازماندهی شدیدتر امنیتی به عنوان ابزار ارتقاء امنیت ملی تنها و تنها زمینه مداخله خارجی را در ایران فراهم خواهد کرد. متأسفانه در هم ریزی نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری و حذف کارشناسان خبره و سابقه دار در امور داخلی و بین المللی از فرایند تصمیم سازی و تدوین سیاستهای ملی، زمینه تسلط کامل نیروهای کم دانش و تجربه اما تندرویی را در اداره امور به وجود آورده است که با شعارهای تو خالی و بدون پشتوانه و فاقد درک شرایط و مقتضیات داخلی و خارجی، کشور را در معرض بحران های داخلی و تهدیدهای خارجی قرار داده است. اینکه شاهدیم این نیروها براعمال سیاست ارعاب و سرکوب در مقابله با جنبش سبز آزادیخواهانه مردم در داخل کشور و حاکمیت فضای پلیسی، امنیتی و نظامی و بستن کامل فضای سیاسی تأکید و اصرار می ورزند، آیا جز محروم کردن نظام از پشتوانه مردمی به عنوان اصلی ترین نیرو برای مقابله با تهدیدات خارجی و تعمیق شکاف های داخلی نتیجه دیگری دارد؟ و آیا با رجزخوانی های نالازم و تحریک کننده توسط برخی افراد فضا را برای شدت یافتن فشار های بین المللی، تحریم های اقتصادی و حتی تهدیدهای نظامی علیه کشورمان مساعد نمی کند؟ تحولات لیبی باید درس عبرتی برای حاکمان ایران باشد. بی گمان آثار سوء شدت یافتن تحریمهای اقتصادی اعم از تحریم بانک مرکزی و یا تحریم نفتی ایران و اوج گرفتن طبل تهدید های نظامی قبل از هر کس و هر چیز گریبانگیر مردم ایران و به ویژه تکیه گاههای اجتماعی جنبش دموکراسی خواهی و آزادی طلبی در ایران خواهد شد و روند طبیعی دموکراسی خواهی را برهم خواهد زد و از اینروست که ما با فشار اقتصادی به مردم و مداخله نظامی هر نیروی خارجی در امور داخلی کشورمان سر موافقت نداریم .


در جمع بندی آنچه آمد می توان گفت در شرایط کنونی کلید حل مشکلات و مقابله با بحران ها و تهدیدهای جاری درداخل و خارج ایران در دستان مقامات حاکم است که می توانند آب رفته را به جوی بازگردانند و تا شرایط بدتر از این نشده رهبری نظام، که به هر تقدیر فعلا تمام امور در دست اوست، باید در سیاستهای داخلی و بین المللی کشور تجدید نظر اساسی به عمل آورد. بحران مشروعیت نظام و ناکارآمدی دولت مستقر دراداره امور با در اختیار داشتن ۵۰۰ میلیارد دلار درآمد افسانه ای نفت (نیمی از کل درآمد نفت از ابتدای استخراج و فروش تاکنون) بر سلب اعتماد مردم نسبت به حاکمیت، به ویژه پس از کودتای انتخاباتی خرداد ۸۸ وانتصاب رئیس دولت بدون پشتوانه رأی مردمی و به دنبال آن امنیتی کردن شدید فضای سیاسی و اجتماعی واجرای سیاستهای غلط داخلی و خارجی واستفاده از زور و تهدید برای اداره کشور به جای اداره عقلانی و علمی، به شدت دامن زده و به شکافی عمیق میان ملت – حاکمیت منجر شده است. و البته درچنین شرایطی رخداد مفاسدی از گونه اختلاس و کلاهبرداری نجومی ۳۰۰۰ میلیارد تومانی از منابع بانکی خود بهترین شاهد و دلیل براین مدعاست و اینکه فساد مالی و اخلاقی به دلیل فقدان جامعه مدنی و نظارت مردمی از سوی تشکل های مدنی و صنفی و احزاب سیاسی و مطبوعات آزاد و مستقل به گونه ای نظام مند همه اجزاء حاکمیت را در برگرفته است حال اگر بخواهیم دامنة رو به تزاید آسیب های اجتماعی و اقتصادی برآمده از این وضعیت را نیز مورد ملاحظه و بررسی قرار دهیم مثنوی هقتاد من کاغذ شود، از اینرو در حوزه داخلی برای مقابله با این وضعیت باید زمینه مشارکت قاطبه مردم را با تبدیل فضای نظامی امنیتی به فضای سیاسی و رقابت سالم و بازگرداندن کارشناسان خبره به نظام تصمیم سازی برای ارتقاء بخشی به مشروعیت و کارآمدی نظام و در نتیجه افزایش ضریب امنیت ملی فراهم آورد. باید دانست امروزبیش از هر زمان دیگری حفظ استقلال و امنیت داخلی و خارجی کشور در گرو تفاهم و تعامل و همبستگی ملی در سایه احترام به حقوق ملت و گسترش آزادیهای سیاسی و اجتماعی است.


هشدار می دهیم که راه برون رفت از این بحران فراکنی در باره تغییر نظام ریاستی به پارلمانی، آن هم در شرایطی که اصل اساسی حق حاکمیت مردم و آرای آنان در تعیین سرنوشت خویش بازیچه مانورهای اقتدارگرایانه و قدرت مطلقه فردی شده است، نیست. راه حل باز گشت به آغوش مردم و احترام به حقوق و رأی و تنوع و کثرت آنهاست. امروز بیش از هر زمان ایران برای حفظ کیان خود و مقابله با خطرات گوناگونی که در درون و پیرامونش شکل گرفته است احتیاج به همة فرزندانش دارد و برای جذب همگان راهی جز مشارکت دادن آنان در تعیین سرنوشت خودشان نیست.

ما به عنوان جمعی از نمایندگان ادوار مجلس بر این نظریم که در چنین شرائط و اوضاع و احوالی به همان اندازه که بر گزاری انتخاباتی فرمایشی و غیر آزاد می تواند مانعی بر سرراه تبلور آرای عمومی و اراده ملی و تهدیدی جدی علیه مصالح و امنیت واقعی کشور باشد، دورنمای رعایت و عمل به حد اقل خواسته های رهبران جنبش سبز، و آنچه آقای محمد خاتمی در ارتباط با انتخابات پیش روی مجلس مطرح کرده اند، می تواند این انتخابات را بدل به فرصتی جهت ایجاد تفاهم و تعامل ملی در مسیر اصلاح سیاستها و دفاع از استقلال کشور و برهم زدن مطامع بیگانگان نسبت به میهن مان باشد . و قطعا به دنبال مجلسی برآمده از انتخابات آزاد و رأی مردم و در پیش گرفتن سیاست خارجی تنش زدا و خردمندانه، می توان انتظار داشت دیگر بهانه ای برای طمع و مداخله نظامی کشورهای قدرتمند غربی در ایران نماند .


کلام آخراینکه جنبش سبز دموکراسی خواهی مردم ایران دارد سیر خود را به سوی تحقق دموکراسی وحقوق بشر طی می کند و زود یا دیر به مقصد خواهد رسید اما هرگونه مداخله نظامی خارجی به ایران می تواند این روند و زایمان طبیعی را برهم زده و باز هم جامعه ما را در رسیدن به دموکراسی با هزینه اندک نا کام سازد و طبعا مسئولیت هرگونه مداخله نظامی خارجی به عهده مقاماتی است که با اعمال سیاست های اقتداگرایانه در داخل و ماجراجویانه در خارج کشورمان را به دامن این شرایط بحرانی و دشوار فرو انداخته اند و هنوز کلید حل مشکل نیز به دست آنهاست، البته اگر فرصت را دریابند، و فرصت سوزی نکنند تا روزی فرا رسد که دیگر کاری نتوان کرد و جز حسرت نتوان خورد.


جمعی از نمایندگان ادوار مجلس خارج از کشور: فاطمه حقیقت جو، احمد سلامتیان، اسماعیل گرامی مقدم، علی مزروعی، علی اکبر موسوی (خوئینی) و حسن یوسفی اشکوری


آبان ۱۳۹۰


 

Wednesday, November 2, 2011

آيت الله خامنه ای: با ۱۰۰ سند آبروی آمريکا را می بريم

آيت الله خامنه ای: با ۱۰۰ سند آبروی آمريکا را می بريم

آيت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران

به‌روز شده در ۱۱ ۰۸ ۱۳۹۰ ۱۴:۱۵

آيت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ايران، می گويد که ايران «۱۰۰ سند غير قابل خدشه از نقش آمريکا در هدايت ترورها و تروريست‌ها در ايران و منطقه» دارد که  با ارائه اين صد سند، «آبروی آمريکا و مدعيان حقوق بشر» را خواهيم برد.

رهبر ايران که در آستانه روز ۱۳ آبان، سالروز اشغال سفارت آمريکا در تهران، با صدها دانش آموز و دانشجو ديدار می کرد، در سخنانی با بيان اينکه «دست نظام جمهوری اسلامی ايران در همه عرصه ها پر است»، يک نمونه از اين دست پر جمهوری اسلامی ايران، را «ارائه انديشه سياسی نو به دنيا، به نام مردم سالاری دينی» عنوان کرد که به گفته وی، «از لحاظ مبانی فکری و اعتقادی، بسيار مستحکم و از لحاظ علمی، قابل اجرا و پيش رونده است.»

آيت الله خامنه ای می گويد که «دشمنان» نگران «گسترش و الگو برداری از اين انديشه سياسی مستحکم» هستند و اتهام های اخير آمريکا مبنی بر دست داشتن جمهوری اسلامی ايران در طرح ترور سفير عربستان را اقدامی برای مقابله با اين الگو دانست.

وی اظهار داشت: «دولت آمريکا تلاش کرد، در بحبوحه گرفتاری های روزافزون خود و در اوج حرکت وسيع مردمی جنبش وال استريت، با سناريويی مسخره، جمهوری اسلامی ايران را به يک حرکت تروريستی مهمل، بی منطق و غلط متهم کند.»

مقام های آمريکايی ماه گذشته اعلام کردند که طرح ترور سفير عربستان سعودی در واشينگتن را کشف و خنثی کرده اند و برای اجرای آن دو ايرانی مشارکت داشته اند که يکی از آنها غلام شکوری، عضو نيروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است.

آمريکا و عربستان خواستار پاسخ صريح و روشن ايران به اين اتهام و دخالت شورای امنيت سازمان ملل برای رسيدگی به اين «حرکت تروريستی» جمهوری اسلامی شده اند.

رهبر جمهوری اسلامی در واکنش به اين اتهام ها، آمريکا را «تروريست بزر گ در دنيا» دانسته و گفته است: «آنها قصد دارند، شريف ترين عناصر مبارز جمهوری اسلامی ايران را متهم به تروريسم کنند.»

آيت الله خامنه ای دست جمهوری اسلامی ايران در اين عرصه را «پر» دانسته و گفته است: «ما يکصد سند غير قابل خدشه از نقش آمريکا در هدايت ترورها و تروريست ها در ايران و منطقه داريم که با ارائه اين صد سند، آبروی آمريکا و مدعيان حقوق بشر و مبارزه با تروريسم را در افکار عمومی جهان، خواهيم برد.»

وی اظهار داشت: «قطعا ملت ايران بر چالش های کنونی و آينده فائق خواهد آمد و بينی دشمن را به خاک خواهد ماليد.»

آيت الله علی خامنه ای اشاره نکرده است که چه زمانی اين اسناد منتشر خواهد شد.

 همزمان با اظهارات رهبر جمهوری اسلامی ايران، ۲۴۰ نماينده مجلس با امضای بيانيه ‌ای از نيروی قدس سپاه پاسداران حمايت کرده و گفته اند: «همواره استکبار و سرکرده آن آمريکای جهانخوار از نيروی مستقل هر کشور دارای استقلال به شدت عصبانی و نگران است چه رسد به سپاه پاسداران که مدافع نظام و انقلاب اسلامی ايران است.»

آمريکا گفته است که طرح ترور سفير عربستان و انفجار در سفارتخانه های اسرائيل و عربستان در واشينگتن با هدايت نيروی قدس سپاه پاسداران دنبال شده است و ۱۰۰ هزار دلار به حساب يک عضو کارتل مواد مخدر مکزيک ريخته شده است تا اين عمليات را انجام دهد.

به گفته مقام های آمريکايی، اين مبلغ بخشی از پيش پرداخت يک ميليون دلاری برای انجام اين توطئه بوده و رد آن نيز به ايران رسيده است.

دولت باراک اوباما در نامه ای به جمهوری اسلامی ايران خواستار پاسخ تهران در اين زمينه شده و از اقدام ياد شده ابراز نارضايتی کرده است.

ايران نيز به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه آمريکا، به اين نامه پاسخ داده که «پر از تکذيب و ياوه سرايی است.»

تهران و واشينگتن از زمان اشغال سفارت آمريکا در ايران در روز ۱۳ آبان ۱۳۵۸، با يکديگر روابط ديپلماتيک ندارند و تماس های ديپلماتيک خود را از طريق سفارت سوئيس در تهران و سفارت پاکستان در آمريکا انجام می دهند.

گاردین از برنامه ریزی برای حمله به ایران خبر داد

گاردین از برنامه ریزی برای حمله به تاسیسات هسته ای ایران خبر داد
روزنامه گاردین چاپ بریتانیا در گزارشی از آماده شدن آمریکا و بریتانیا برای برنامه ریزی احتمالی در مورد حمله نظامی بالقوه به تاسیسات هسته ای ایران خبر داده است.

به نوشته گاردین آمریکا ممکن است ظرف یکسال آینده تاسیسات هسته ای ایران را از هوا و دریا مورد حمله قرار دهند.

به نوشته این روزنامه دولت بریتانیا هم معتقد است که در صورت چنین حمله ای به تاسیسات ایران، بریتانیا نیز باید از اقدام آمریکا حمایت کرده و حتی در آن مشارکت کند.

با وجود این، یک مقام وزارت دفاع بریتانیا به گاردین گفته است "دولت بریتانیا معتقد به پیگیری رویکردی دوگانه است که استراتژی اعمال فشار و دیپلماسی را با هم داشته باشد. ما خواهان یک راه حل مبتنی بر مذاکره (با ایران) هستیم، اما تمامی گزینه ها باید روی میز باشند".

به نوشته گاردین مقامات دولتی بریتانیا می گویند با آنکه آمریکا توانایی اقدام نظامی علیه ایران به تنهایی را دارد، اما بریتانیا خود را برای کمک به این حمله آماده می کند، هرچند در میان جناح های دولت ائتلافی دیوید کامرون، نخست وزیر، نگاه های متضادی در این رابطه وجود دارد.

یک مقام بریتانیایی به گاردین گفته ایران "به شکل شگفت آوری" در مقابل فشارهای تحریمی و دیگر فشارها مقاومت کرده و مجددا رویکرد تهاجمی در پیش گرفته است. این مقام گفته که دلیل اتخاذ این موضع تهاجمی ایران را درک نمی کند.